Lovitura pregătită de Netflix. Povestea este reală

Lovitura pregătită de Netflix. Povestea este reală Netflix. Sursa foto: dreamstime.com

Platforma de streaming Netflix a lansat un documentar care redă povestea unei crime înfiorătoare care a șocat Canada. „What Jenifer did” reface filmul unui complot pus la punct de o tânără pentru a-și ucide proprii părinți.

Netflix lansează un documentar tulburător

Jenifer Pan, personajul în jurul căreia este centrată acțiunea documentarului Netfilx, a pus la punct un plan pentru a-și ucide părinții. Documentarul regizat de Jenny Popplewell redă imagini reale de la poliție pentru a reface filmul evenimentelor.

Acțiunea începe în Ontario, pe 8 noiembrie 2010, când polițiștii au fost alertați de personajul principal cum că părinții ei sunt atacați în propria reședinnță. Polițiștii au descoperit-o pe mama tinerei împușcată în gât, iar tatăl, Hann Pann a fost transportat în stare gravă la spital.

Documentar Netflix tulburător

Sursă foto: Netflix

Complotul care a șocat Canada

Netflix reface ancheta polițiștilor care au analizat convorbirile telefonice ale tinerei în vârstă de 24 de ani. Astfel au aflat că Jennifer a pus la cale în complot sinistru de crimă la comandă. Complicii, fostul ei prieten și alți doi bărbați au fost într-un final arestați pentru omor și tentativă de ucidere.

Ne puteți urmări și pe Google News

Documentarul Netflix aduce în atenția opiniei publice complexitatea relațiilor familiale și consecințele tragice generate de minciuni și decepții. Regizoarea Jenny Popplewell evocă exemplar tragediile familiale și implicațiile sistemului de jutiție, într-o poveste care trece orice ficțiune.

Netflix

Netflix. Sursă foto: pixabay

Documentarul Netflix folosește imagini reale oferite de poliție

Cauzele care au stat la baza complotului a fost dorința exacerbată a personajului principal de a scăpă de sub atenta supraveghere a părinților. Părinți care la rândul lor au avut așteptări mult prea mari de la fiica lor. Pentru a păstra aparențele unei studente eminente, Jennifer și-a falsificat cariera academică și profesională. Cum minciuna are picioare scurte, adevărul a ieșit la suprafață.

Blocată în minciuni Jennifer recurge la măsuri extreme în speranța ca va pune mână pe bogăția familiei și își trăi restul vieții după bunul plac. Tânăra a angajat un asasin profesioonist pentru a-și ucide părinții.