Evenimentul Zilei > Monden > Lovitură pe piața media. Un îndrăgit prezentator TV „furat” de o televiziune concurentă. A semnat cu „rivalii”
Lovitură pe piața media. Un îndrăgit prezentator TV „furat” de o televiziune concurentă. A semnat cu „rivalii”

Lovitură pe piața media. Un îndrăgit prezentator TV „furat” de o televiziune concurentă. A semnat cu „rivalii”

După ce a preluat de la Kanal D show-ul care le-a adus cea mai mare audiență, „Survivor”, PRO TV mai dă o lovitură canalului turcesc. Astfel, unul dintre cei mai apreciați prezentatori a semnat cu televiziunea din Pache Protopopescu.

Lupta pentru supraviețuire, marele premiu în valoare de 50.000 de euro, dar și conflictele iscate între „Războinici” și „Faimoși” au fost ingredientele principale care au făcut din acest format unul de mare succes, care se pare că le-a surâs cehilor de la PRO TV.

ProTV s-a înțeles cu Daniel Pavel

Televiziunea din Pache Protopopescu l-a luat de la Kanal D pe unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV. Mai exact, după ce au achiziționat formatul „Survivor”, cei din PRO TV se pare că s-au înțeles și cu Daniel Pavel, cel care a fost prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România”.

Chiar dacă era unul dintre cei mai apreciați oameni de la Kanal D, potrivit acelorași surse, prezentatorul TV n-ar fi stat prea mult pe gânduri în momentul în care ar fi primit oferta de la Pro TV. Ar fi semnat contractul extrem de repede, impulsionat și de oferta generoasă pe care a primit-o din partea oficialilor din Pache Protopopescu.

S-a transformat din ofițer de marină în om de televiziune

Daniel Pavel a fost prezentatorul celui de-al doilea sezon „Survivor România”, în locul lui Dan Cruceru, care a avut pe mână primul sezon. Cu experiență de 12 ani în media, Daniel Pavel a trecut de la o carieră promițătoare de ofițer în marina comercială, la cea de om de radio și televiziune.

De-a lungul timpului, a fost prezentator al emisiunii „Business On Air”, la Radio France Internațional, program ce a fost și premiat de CNA în 2015. A făcut parte din echipa postului Antena 3 ca prezentator al unei emisiuni săptămânale de infotainment, și a ocupat și poziția de redactor-șef al Penny FM.

„Pentru mine, «Survivor România» reprezintă, în egală măsură, cea mai mare provocare profesională de până acum, cât și oportunitatea testării unor limite de anduranță fizică și psihică, pe care le întâlnești în viață doar dacă ai noroc. E un privilegiu pentru să fiu alături de acești concurenți, să le observ și comentez evoluțiile. Voi încerca să le transmit celor de acasă cât mai mult din emoțiile lor uriașe”, declara Daniel Pavel, în urmă cu ceva timp, pentru o publicație din România, scrie Cancan.ro.

Trebuie spus că postul Kanal D a fost lider de audiență cu „Survivor România”.