Evenimentul Zilei > Politica > Lovitură către Dragnea. „Șmecherii scapă de datorii, noi plătim ca proștii”
Lovitură către Dragnea. „Șmecherii scapă de datorii, noi plătim ca proștii”

Lovitură către Dragnea. „Șmecherii scapă de datorii, noi plătim ca proștii”

Atac nou la adresa lui Liviu Dragnea și a PSD pe tema fiscalității. Deputatul PNL Florin Roman a criticat punerea în dezbatere publică a ordonanței pentru amnistie fiscală. Liberalul consideră demersul PSD ca fiind o acțiune de spălare a „gulerelor albe”. Roman susține că până acum în România s-au dat cel puțin cinci amnistii fiscale, în care se tăiau penalități și majorări dacă debitele restante erau achitate la timp.

„Forma amnistiei propuse de ordonanța PSDragnea șterge datorii, dobânzi, penalități precum și creanțe ale statului stabilite de instanțele de judecată, inclusiv în dosare penale cu soluții definitive, condiționate prin niște măsuri ușor de îndeplinit (plata la timp a impozitelor din 2019, plata impozitelor locale, angajarea sau majorarea salariilor angajaților). Ordonanța este cu dedicație pentru clientela PSD, implicată de peste 20 de ani în devalizarea statului român. Cei ce plătesc la timp sunt tratați de cuplul Dragnea-Vâlcov ca niște fraieri, iar debitorii sunt tratați ca șmecheri! Prin punerea în aplicare a aministiei fiscale, statul pierde sume enorme, iar milioanele de români buni platnici, care nu au datorii la stat, asistă neputincioși la o nedreptate strigatoare la cer”, se arată în comunicatul deputatului PNL.

Florin Roman a mai adăugat că ordonanța amnistiei fiscale va transforma România într-o țară în care hoții sunt premiați iar oamenii cinstiți sunt pedepsiți. Aproximativ 11.000 de rău platnici „din clientela penală a PSD” ar beneficia de amnistia fiscală, conform afirmațiilor liberalilor.

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: