Avocatul Tonel Pop: „Am venit astăzi la DIICOT pentru a studia trei acte cerute în mod expres, printre care declaraţia lui Arete, declaraţia cuscrului lui Dincă, procesul verbal de ridicare a imaginilor de la faţa locului de pe camere. Precizez că nici măcar unul dintre aceste documente nu mi-a fost prezentat, sub aspectul că nu le găsesc,  nu le regăsesc, să le caut eu singur. Iar de unele declaraţii nu mai sunt siguri că le-au luat vreodată. Nu-şi mai asumă că le-au luat declaraţiile. (…) În general nu se mai ştie nimic… Este noaptea minţii, o bătaie de joc incredibilă”, a declarat Tonel Pop.

„Procurorii nu mai ştiu cine l-a audiat pe Dincă”, a declarat avocatul Tonel Pop la România TV.

Acest lucru fusese remarcat și de un alt avocat din dosar.

Carmen Obârșanu a intervenit în direct la România TV unde a susținut că e sigură de faptul că Arete a fost audiat, dar nu există declarația la dosar.

”Tonalitatea celor de la DIICOT se schimbă de la un termen la altul. Inițial când a fost colegul meu (n.r avocatul Tonel Pop) și a cerut declarația lui Arete, a spus că nu este încă îndosariată. După aceea când a lipsit colegul meu și am venit eu, mi-a răspuns ofițerul care se ocupă de dosar că nu își aduce aminte să fi fost interogat Arete”, a relatat Carmen Obârșanu la România TV.

Te-ar putea interesa și: