Mimi Brănescu, care a stat alături de echipa Las Fierbinţi timp de nouă sezoane a anunţat că se va retrage din acest proiect, înainte ca bucuria pe care i-o transmite acest serial să dispară.

"A fost un travaliu extraordinar. În ultimii ani, chiar și vacanțele nu prea erau vacanțe. Măgândeam ce voi scrie în sezonul următor. Am decis să mă opresc înainte ca plăcerea să devină o caznă. M-am oprit cu scenariile la sfârșitul sezonului nouă. Nu fost nicio ceartă, nicio supărare", a declarat Mimi Brănescu pentru Paginademedia.ro., citează B1 TV.

Odată cu plecarea scenaristului, şi soţia acestuia, Mirela Oprişor a parasite echipa. Cea care a interpretat-o pe frumoasa Aspirina le-a urat baftă colegilor săi, însă retragerea sa din serial ridică numeroase semne de întrebare, având în vedere că nu a oferit detalii suplimentare.

"Le urez baftă colegilor mei în continuare", a spus Mirela Oprișor.

Cel de-al zecelea sezon din Las Fierbinţi a debutat joi pe micile ecrane, însă Mimi Brănescu nu a făcut parte din echipa de producţie.

Scenaristul şi-a anunţat plecarea şi pe pagina sa de Facebook.

"Munca mea la proiectul “Las Fierbinți” s-a încheiat. Multumesc pe această cale tuturor celor care au fost alături de mine. Au fost cinci ani grei, de care sunt mândru. Țin să menționez că a fost alegerea mea să mă opresc. Baftă în continuare întregii echipe!".