Evenimentul Zilei > Actualitate > Loviți de nenorocire în primele ore ale zilei: Accident grav de circulație în Galați! Cinci victime și cinci mașini complet distruse
Loviți de nenorocire în primele ore ale zilei: Accident grav de circulație în Galați! Cinci victime și cinci mașini complet distruse

Loviți de nenorocire în primele ore ale zilei: Accident grav de circulație în Galați! Cinci victime și cinci mașini complet distruse

Un eveniment nefericit a avut loc în primele ore ale zilei de luni, 6 decembrie. Autoritățile au intervenit de urgență în municipiul Galați, acolo unde un accident în care au fost implicate cinci autoturisme s-a soldat tot cu cinci victime. Unele dintre ele se află în stare foarte gravă.

Un accident grav de circulație a fost raportat luni dimineață în zona Tirighina din municipiul Galați. Autoritățile au trebuit să intervină de urgență cu patru autospeciale din cadrul ISU Galați, două echipaje SMURD și trei salvări de la SAJ Galați. A fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare și unul de stingere a incendiilor.

Accident grav în Galați. Cinci victime, două în stare gravă

Potrivit primelor informații, în accidentul rutier au fost implicate cinci autoturisme. Toate ar fi fost distruse în urma impactului devastator. Circulația este blocată, la momentul redactării acestui articol, pe ambele sensuri de mers.

Evenimentul a fost soldat, potrivit informațiilor comunicate de ISU Galați, cu un număr de cinci victime. Dintre acestea, două se află în stare gravă. Una dintre ele este în stop cardio-respirator.

Flăcări sfârâitoare i-au ars trupul de viu

O altă tragedie a avut loc, în urmă cu patru zile, în Ialomița. Flăcările au învăluit o mașină în care o victimă a rămas încarcerată și a luat foc de vie, la propriu. Autoritățile au intervenit de urgență, însă nu au mai putut să o salveze astfel încât au declarat decesul.

Șoferul aflat la volanul unei mașini a intrat în coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului rutier. În urma impactului ce a avut loc joi seară, în jurul orei 21.30, autoturismul a luat foc.

„În această seară (n.r. 2 decembrie) , în jurul orei 21,30, pe DN 2 A la intrare în localitatea Andrăşeşti, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă. Din verificările efectuate a reieşit că în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism care ar fi părăsit partea carosabilă, a intrat în impact cu un copac de pe marginea drumului, în urma coliziunii maşina fiind cuprinsă de flăcări”, arată comunicatul remis de Inspectoratul Județean de Poliție Ialomița.