Evenimentul Zilei > Monden > Loto 20 septembrie. Numere la care nici nu te gândeai. Seria bizară cu care dai lovitura
Loto 20 septembrie. Numere la care nici nu te gândeai. Seria bizară cu care dai lovitura

Loto 20 septembrie. Numere la care nici nu te gândeai. Seria bizară cu care dai lovitura

Numere cidate au fost alese câștigătoare la tragerile Loteriei Române de duminică.

Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker, Noroc la extragerea de duminică, 20 septembrie 2020

Loto 6 din 49: 34, 4, 2, 3, 35, 46

Loto 5 din 40: 25, 3, 38, 14, 27, 33

Joker: 6, 39, 28, 9, 25 (+2)

Noroc: 9 3 6 4 0 7 4

Super Noroc: 1 9 3 5 9 2

Noroc Plus: 2 8 2 9 7 3

La Noroc există un report cumulat în valoare de peste 1,23 milioane lei (peste 253.000 de euro).

La Noroc Plus, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 224.000 de lei (peste 46.000 de euro).

La Super Noroc, se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 43.300 de lei.

LOTO 6/49 și NOROC se vor juca altfel decât știai

Jucătorii la LOTO 6/49 și NOROC vor avea posibilitatea să-și achiziționeze biletele, cu numerele pe care intenționează să le joace, de pe o platformă online.

Loteria Română și Autoritatea pentru Digitalizarea României au semnat un contract pentru dezvoltarea unei platforme informatice care să permită jucătorilor să-și achiziționeze biletele și în sistem online. Accesul la această platformă online, de comercializare a jocurilor loteristice se va face prin intermediul site-ului www.loto.ro.

Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul Loteriei, implementarea jocurilor loto online se va face în patru etape. Astfel, într-o primă fază vor fi implementate cele mai populare jocuri ale Loteriei Române, LOTO 6/49 și NOROC. Ulterior, în următoarele trei etape vor fi introduse, pe platforma online, și celelalte jocuri tradiționale, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc.

„Crearea platformei informatice proprii de comercializare a jocurilor loteristice online reprezintă un proces necesar și firesc, iar realizarea acesteia este așteptată de jucători de foarte mulți ani. Digitalizarea reprezintă un pas important pentru dezvoltarea și modernizarea Loteriei Române”, a declarat Sebastian-Iacob Moga, director general al Companiei Naționale „Loteria Română” S.A.

Directorul Loteriei Române a mulțumit pentru această „realizare” echipei sale, respectiv Consiliului de Administrație, Adunării Generale a Acționarilor și ministrului Economiei, Virgil-Daniel Popescu. „Împreună ne-am ținut promisiunea pe care am facut-o jucătorilor Loteriei Române cărora le mulțumim pentru încredere și le dedicăm, ca și întregii societăți românești, cei 114 ani de activitate”, a mai spus Sebastian-Iacob Moga.

„În foarte scurt timp, românii care cred în șansa lor vor putea accesa și achiziționa bilete la jocurile de pe site-ul www.loto.ro, prin intermediul platformei informatice proprii de comercializare a jocurilor loto online. Noul cadru legal ne-a dat oportunitatea să parafăm un document important pentru viitorul companiei, căreia îi urăm mult succes”, a precizat Sabin Sărmaș, președintele Autorității pentru Digitalizarea României.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: