Cu toate că Loredana Groza are aproape 50 de ani, timpul nu pare să fie trecut peste frumoasa artistă. Cântăreața are un corp de invidiat care le-ar putea face geloase cu ușurință pe tinerele aflate la început de viață.

Recent, Loredana, și-a uimit fanii cu cea mai recentă fotografie postată pe rețelele de socializare.

În ultima fotografie postată, putem spune, cu mâna pe inimă, că Loredana Groza arată demențial! De curând, artista și-a uimit fanii cu o ipostază super sexy, iar bărbații au luat-o razna.

Îmbrăcată într-o bluză din dantelă roșie, cu un decolteu amețitor, Loredana Groza și-a expus bustul în toată splendoarea, iar internauții au fost dați pe spate de decolteul fără cusur al celebrei cântărețe. Fanii nu au rămas indiferenți în fața imaginii provocatoare, iar fotografia a adunat rapid peste 5.000 de like-uri, dovadă că oamenii din mediul online au fost extrem de încântați de ipostaza în care s-a afișat Lori.

Are sau nu Loredana Groza operații estetice?

Se pare că silueta fără cusur a artistei atrage și foarte multă invidie. De-a lungul timpului, au tot apărut zvonuri conform cărora Loredana Groza a apelat la intervenții chirurgicale pentru a se menține „veșnic tânătră” Faptul că artista arată impecabil i-a făcut pe fanii acesteia să se întrebe dacă a apelat sau nu la intervenții estetice.

Cu toate că Loredana Groza a fost de multe ori întrebată dacă a apelat la operații esstetice, aceasta nu a oferit niciodată explicații concrete. Practic, nici nu a confirmat și nici nu a infirmat faptul că este operată.

„Secretul frumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.”, a declarat Loredana Groza, într-o emisiune tv, despre operațiile estetice.