Loredana Groza, fotografie de colecție cu un megastar mondial

Loredana Groza, fotografie de colecție cu un megastar mondial Loredana Groza. Sursă foto: Instagram

Loredana Groza a fost găzduită în India de către nimeni altul decât Salman Khan. Mai exact de către cuplul Iulia Vântur și celebrul actor indian. Drept urmare, Lori nu s-a putut abține și a imortalizat momentul.

În aceste zile, Loredana Groza se află pe meleaguri indiene, acolo unde obișnuiește să meargă o dată pe an. De această dată vedeta a decis să meargă în vizita la Iulia Vântur, alături de care s-a și fotografiat zilele trecute.

Dar iată că în cele din urmă vedeta a fost invitată alături de fiica ei acasa la Iulia și Salaman Khan. Cei patru au petrecut mai multe zile împreună.

Drept urmare la sfârșitul sejurului, Loredana a ținut să îi mulțumească public megastarului indian pentru că a primit-o în casa lui. Mai ales că vedeta nu a venit singură ci însoțită de fiica ei.

Ne puteți urmări și pe Google News

sursa: facebook

Loredana, recunoscătoare lui Salman Khan

Drept urmare, Lori a făcut mai multe poze și le-a mulțumit atât lui Salman Khan cât și Iuliei Vântur pentru că le-au găzuit și au avut grijă de ele în aceste zile.

Loredana merge destul de des în India și de asemenea practică yoga ori de câte ori are ocazia. Mai ales că a învățat în India atât tehnici de meditație, dar și de Yoga.

Iar acum vedeta poate realiza și poziții dificile, acesta fiind și sportul care o ține în formă. La cei peste 50 de ani, Loredana face șpagatul, dar stă și în cap. Consideră că meditația o ajută să trăiască în prezent.

Sursa: Facebook

Vedeta din România practicante de yoga

De asemenea și Iulia Vântur practică yoga, mai ales că românca locuiește în India. Din România din ce în ce mai multe s-au apucat de această practică. Andreea Raicu a mers și ea anul acesta în India tocmai pentru a medita și a practica yoga.

De altfel și Costi Ioniță este unul dintre cei care practică acest tip de exerciții fizice. De altfel cântărețul spune că acest lucru i-a schimbat viața. De aceiași părere este și Corina Bud, o altă practicantă înfocată a yoga.

Nici Andreea Marin nu a sărit peste lectiile de meditație și exerciții fizice din yoga.