Evenimentul Zilei > Actualitate > Lora a comis o GAFĂ INCREDIBILĂ. S-a lăudat un TRUP PERFECT care NU este al ei. Imaginile i-au lăsat pe fani MASCĂ
Lora a comis o GAFĂ INCREDIBILĂ. S-a lăudat un TRUP PERFECT care NU este al ei. Imaginile i-au lăsat pe fani MASCĂ

Lora a comis o GAFĂ INCREDIBILĂ. S-a lăudat un TRUP PERFECT care NU este al ei. Imaginile i-au lăsat pe fani MASCĂ

Lora a făcut o gafă de proporții în mediul online care a atras atenția tututor. Un videoclip i-a scos din sărite pe fanii artistei care au criticat-o fără milă.

Vedeta a postat clip video extrem de sexy și indecent, iar admiratorii au început să se întrebe cum face de arată așa bine. Îmbrăcată într-un costum alb din două piese, cu o piele fină și un bronz delicat, Lora își masează părul sub duș. 

Totuși, interesant este faptul că Lora este filmată de la spate, iar o internaută a desconspirat faptul că de fapt în imagini este altă persoană mai precis Cassandra Davis, o antrenoare de fitness extrem de sexy, din Mexic. Ulterior postarea a fost editată, iar numele adevăratei „Lora” a ieșit la iveală. 

 „Nu e ea, după păr se observă și după corpul super lucrat la sală, gen fitness model,nu e cazul ”, Asta e @casidavis, nu înțeleg cum ți-ai permis sa pui video asta, încât nici măcar nu i-ai dar tag”, s-au revoltat internautele.