Evenimentul Zilei > Social > Lisa Loring, actrița care a interpretat rolul lui Wednesday în Familia Addams, a murit la vârsta de 64 de ani
Lisa Loring, actrița care a interpretat rolul lui Wednesday în Familia Addams, a murit la vârsta de 64 de ani

Lisa Loring, actrița care a interpretat rolul lui Wednesday în Familia Addams, a murit la vârsta de 64 de ani

Lisa Loring, actrița care este cunoscută pentru rolul lui Wednesday din Familia Addams, a murit la vârsta de 64 de ani. Loring a fost înlocuită în noul serial, adus în atenția publicului de Netflix, de Jenna Ortega.

Lisa Loring a murit la vârsta de 64 de ani din cauza unui atac celebral. Anunțul a fost făcut de una dintre cele mai bune prietene ale actriței, Laure Jacobson. Ea a transmis un mesaj de condoleanțe pe o rețea de socializare. Actrița a murit în urmă cu patru zile. Jacobson a spus că atacul celebral s-a produs pentru că Loring fuma foarte mult și avea tensiunea ridicată.

„Cu mare tristeţe, anunţ că prietena noastră, Lisa Loring, a murit. În urmă cu patru zile, a suferit un atac cerebral. A stat trei zile conectată la aparate, dar ieri, familia a luat decizia dificilă de a o deconecta. Lisa a murit noaptea trecută”, le-a transmis prietena vedetei fanilor pe Facebook. Fiicele actriței au fost cele care au luat decizia deconectării de la aparate. Cele două au stat lângă mama lor până la ultima suflare.

Lisa Loring, celebră pentru personajul Wednesday Addams

Lisa Loring a devenit celebră datorită interpretării personajului Wednesday Addams din serialul „Familia Addams”. Seria a avut două episoade, între 1964-1966. Personajul interpretat de actrița americană a fost readus în atenția publicului datorită noului serial Netflix care a fost filmat și în România. Rolul lui Wednesday a fost interpretat de Jenna Ortega. Actrița a fost nominalizată la categoria „Best Actress in a TV Series – Musical or Comedy”, pentru interpretarea sa.

„Lisa este încastrată în cultura pop şi în inimile noastre. Va fi mereu Wednesday Addams. Frumoasă, bună, o mamă iubitoare. Moştenirea Lisei în lumea showbizului este uriaşă. Iar familiei sale i-a lăsat o zestre plină de umor, afecţiune şi dragoste. Odihneşte-te în pace, Lisa. Erai foarte distractivă”, a mai scris Jacobsen pe Facebook. Ultimul film în care Loring a jucat a fost „Doctor Spine”, în 2015. Vedeta din SUA a fost măritată de patru ori. În urma mariajelor, ea are două fice. Una dintre acestea, Vanessa Foumberg, a confirmat moartea actriței, potrivit The Guardian.