FCSB s-a impus cu scorul de 2-0 în confruntarea cu Sepsi OSK, disputată, duminică, pe „Arena Națională”, în runda a 26-a a Lgii I. Gazdele au beneficiat mai întâi de autogolul lui Ousmane Viera (51) și și-au dublat avantajul după reușita lui Dennis Man, din minutul 86. Benjamin Kuku și Milovan Petrovikj, jucătorii oaspeților, s-au ciocnit violent, în minutul 16, și au avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost nevoie de intervenția a două salvări, chiar pe teren, iar Kuku n-a mai putut continua partida. El a încercat să intre pe teren, dar a fost oprit de mediul de pe ambulanță.

Nicolae Dică, antrenorul echipei FCSB, a fost foarte critic la finalul jocului cu Sepsi. „Nu am făcut un joc foarte bun, mai ales în prima repriză. Am suferit foarte mult în defensivă și nu ne-am creat nicio ocazie. Trebuia să intrăm cu o altfel de atitudine, nu să considerăm că doar dacă vom fi pe teren vom și câștiga meciul. Am încercat să fim mai ofensivi în repriza a doua, am marcat două goluri, am avut posesie. Totuși, nu sunt mulțumit de jocul pe care l-am practicat în această seară. Singura parte pozitivă e că am câștigat. Va începe play-off-ul, mai sunt 10 jocuri importante. Trebuie să ne schimbăm atitudinea și să practicăm un alt joc. Dacă nu vom schimba aceste lucruri, cu siguranță că nu vom câștiga campionatul, a afirmat Dică.

Tot duminică, CFR Cluj s-a impus în deplasare, contra celor de la Juventus București, scor 2-0, goluri marcate de Billel Omrani (64) și Alexandru Ioniță (68). Ardelenii au terminat sezonul regulat pe prima poziție, cu 59 de puncte, și sunt urmați de FCSB (55) și CS „U” Craiova (51).

Te-ar putea interesa și: