CFR Cluj și FCSB au încheiat etapa a 6-a a play-off-ului campionatului intern, iar întâlnirea jucată, luni, în Gruia, a consemnat o remiză fără goluri. Partida a fost săracă în momente spectaculoase, iar la final, ardelenii și-au luat gândul de la câștigarea titlului. Echipa lui Gigi Becali rămâne pe primul loc al clasamentului, cu 37 de puncte și este urmată de FC Viitirul (34), Dinamo (32), CFR Cluj (30), CS „U” Craiova (27) și Astra Giurgiu (26).

„Este un rezultat echitabil. Am făcut un meci bun, i-am blocat bine. Au avut două șanse de a marca, dar cred că noi am controlat bine jocul. Trebuia să câștigăm azi dacă mai voiam să avem șanse la titlu. Dar nu ăsta era obiectivul echipei. Trebuie să ne clasăm cât mai sus în clasament. În lupta pentru titlu lucrurile sunt deschise. Contează foarte mult meciul de etapa viitoare. Dacă nu aveam minus 6 puncte și nu ne plecau Petrucci și Christian în septembrie, acum eram în fața Stelei", a spus Vasile Miriuță, antrenorul CFR-ului, la Look TV.

„A fost un meci de luptă. În seara asta nu am jucat așa cum am făcut-o etapa trecută. Am avut în repriza a doua ocazii mari. Poate că n-a fost un meci plăcut pentru suporteri, dar ca antrenor vezi altfel lucrurile. Pentru noi era important să nu pierdem. Am câștigat un punct. E bine că nu am primit cartonașe galbene. Avem toată echipa etapa viitoare. Dacă vom câștiga următoarele două jocuri cred că vom fi campioni. Una peste alta, azi a fost un meci bun. Noi am avut mai multe ocazii clare, a ieșit bine", a declarat Laurențiu Reghecampf, tehnicianul FCSB, la Digi Sport.