Lidia Buble și Răzvan Simion nu au mai fost văzuți împreună de mai multă vreme, însă nici ea și nici el nu au confirmat despărțirea. Relația celor doi pare să se fi deteriorat în ultimul timp, spre surprinderea fanilor care nu se așteptau la așa ceva.

De altfel, în urmă cu câtva timp, cei doi au povestit despre timpul pentrecut în perioada de autoizolare și au lăsat să se înțeleagă că lucrurile decurg normal.

Celebra solistă a povestit că, deși această perioadă poate fi dificilă pentru multe cupluri, ea și Răzvan Simion nu s-au certat ba chiar au făcut multe activități împreună. Cei doi s-au ajutat inclusiv la treburile casnice ducându-le la bun sfârșit împreună.

„Nu, culmea nu ne certăm. Cumva îmi era teamă de treaba asta și spuneam ‘auzi ce ne facem acum că toată ziua ești pe capul meu și invers. Și văd că ne înțelegem foarte bine. Gătim împreună, ne uităm la seriale, avem ce să facem, chiar nu ne plictisim. Trebuie să recunosc că eu sunt cea care e mai optimistă, pozitivă de fiecare dată”, spunea solista, conform wowbiz.ro.

Dovezile înclină spre despărțire…

Cu toate acestea, mulți susțin că relația dintre prezentatorul TV, Răzvan Simion, și cântăreața Lidia Buble ar fi la final, iar mesajele postate pe pagina de Instagram a artistei par să le confirme. Postările ne dau o imagine a unei femei triste, care suferă foarte tare.

La miezul nopții, potrivit wowbiz.ro, Lidia Buble a publicat pe pagina ei de instagram două melodii ale Laurei Stoica: „Dă, Doamne, cântec” și „Un actor grăbit”. Cele două melodii au fost însoțite de două mesaje „Laura mea” și „Love u” pe care Lidia Buble le-a postat în dreptul imaginilor cu regretata artistă.

Artista chiar a negat zvonurile despre o eventuală separare, printr-un comentariu la o întrebare a unei admiratoare de pe Instagram. La întrebarea acesteai: „Te-ai despărțit de iubi, Lidia? Așa se zvonește”, Lidia Buble a răspuns cu un citat: „câinii latră mult”.

Pe de altă parte, potrirvit sursei citate mai sus, Răzvan Simion a fost surprins, zilele trecute, ducându-i prânzul, acasă, unei alte tinere. Prezentatorul TV a plecat din casa respectivei cu o sticluță de gel dezinfectant.