Poartă o pălărie neagră pe cap, cu boruri mari și drepte, iar postura în care s-a surprins i-a provocat pe fani. 

Lidiei îi place să fie mereu în centrul atenției. Firește că paginile de socializare, fie că este vorba despre Facebook, fie că discutăm despre Instagram, sunt locuri numai bune pentru a experimenta. Așa s-a întâmplat și acum, iar Lidia a primit foarte multe aprecieri, dar și multe critici, scrie cancan.

O persoană din mediul on-line a sugerat faptul că Lidia Buble se îmbracă foarte prost, mai exact „de la gunoi”. Artista nu a fost deloc afectată de critici, ba din contră. A oferit un răspuns elegant, care a surprins pe toată lumea.

„Nu te supăra, dar te îmbraci urât rău! RĂU! Parcă sunt nişte vechituri din gunoi cusute în bătaie de joc! Să nu te superi pe mine!”, a fost comentariul din mediul virtual.   Lidia Buble a oferit imediat o replică, însă una fără răutate. „Aşa îmi place mie să mă îmbrac numai din gunoi. Fiecare după posibilităţi…”, a reacţionat Lidia Buble.

De regulă, Lidia Buble nu răspunde provocărilor, dar unul dintre fani i-a luat imediat apărarea „Vezi că ai zacusca pe foc! Tu la cratiță, iar Lidia se scaldă în răsfăț! Pălăria aia costă mai mult ca tine, aia te roade, nu?”

 

 

Te-ar putea interesa și: