Evenimentul Zilei > Monden > Lidia Buble, apariţie amețitoare pe social media! Cum s-a contrat cu Răzvan Simion
Lidia Buble, apariţie amețitoare pe social media! Cum s-a contrat cu Răzvan Simion

Lidia Buble, apariţie amețitoare pe social media! Cum s-a contrat cu Răzvan Simion

Lidia Buble este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Iar după despărţirea de Răzvan Simion e de neoprit atunci când vine vorba să pozeze provocator.

Lidia Buble a încins social media după ce a publicat câteva imagini cu ea îmbrăcată extrem de provocator. Şi, dacă e să analizăm cu atenţie reacţiile celor doi se pare că nici ea şi nici Răzvan Simion nu s-au vindecat după despărțire. Ca dovadă mesajele subtile de pe Instagram.

„Să aveți un an pe sufletul vostru!💋 01.01.2021🥂”, a scris Lidia Buble pe Instagram în dreptul imaginii în care apare într-o rochiţă roșie mini cu un decolteu adânc şi întinsă pe podea, iar în mână ţine o cumpă plină cu sampanie. O imagine, ce-i drept, ruptă dintr-o scenă de film pe care a fructifica-o extrem de bine frumoasa artistă.

Mesajul lui Răzvan Simion: Atât s-a putut”

În urmă cu câteva zile prezentatorul TV s-a “jucat” cu o aplicație care îți ia fața și o pune în pielea unor personaje celebre din filme sau a unor cântăreți. Deși putea alege orice fel de vedetă disponibilă în aplicație, Răzvan Simion a preferat să se vadă în chip de “Jack Sparrow”, interpretat chiar de către Johnny Depp, de care se știe că este feblețea fostei lui iubite, Lidia Buble. De parcă nu era suficient, acesta a împărtășit video-ul pe Instagram, împreună cu mesajul “#atatsaputut” (n.r. atât s-a putut), scrie retetesivedete.

Replicile acide nu au întârziat să apară

Nu se știe exact dacă mesajul era adresat Lidiei Buble, însă, se pare, că replica seacă a prezentatorului TV ar fi ajuns la Lidia Buble care a părut că răspunde nu prin unul, ci prin două mesaje care par adresate prezentatorului: “Ce nu ne-a doborât, ne-a făcut mai puternici”, au fost cuvintele împărtășite de Lidia pe Instagram sub forma unui citat.

Lucrurile nu s-au oprit însă aici, căci ulterior o dansatoare i-a trimis cântăreței un video cu Johnny Depp, împreună cu mesajul “tot la tine se întoarce, @lidiabuble”, iar aceasta nu s-a putut abține și a dat și replica: “E dresat bine”. Mai multe despre aceste tatonări între Lidia şi Rătvan,  puteţi citi AICI.