Artista a mers la piscină însoțită de două dintre prietenele sale și a lenevit ore întregi pe un șezlong, la soare, lăsându-se admirată de cei prezenți în zonă, în timp ce se bronza. De altfel, una dintre cele două amice care o însoțeau a și fotografiat-o, în timp ce se bucura de soarele puternic al lunii august, iar imaginile realizate au ajuns pe rețelele de socializare, pe contul de Instagram al fostei iubite a lui Răzvan Simion.

Cu acest prilej, Lidia Buble a pus la dispoziția celor care o admiră și un filmuleți în care își etalează picioarele perfecte. De altfel, nu este prima oară când artista apare în asemenea ipostaze, menite să încingă imaginația fanilor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Încă de la despărțirea de fostul iubit, Răzvan Simion, ea a căutat să se arate puternică,  lăsând impresia că nu a fost afectată de ceea ce s-a întâmplat cu relația lor. Au fost doar aparențe, după cum a arătat chiar artista în urmă cu aproape o lună, într-un interviu.

Lidia Buble a mărturisit că lucrurile nu au stat chiar așa și că i-ar fi fost mult mai dificil să treacă peste despărțirea de Răzvan fără ajutorul părinților și, în special, al tatălui care este pastor.

„Noi obișnuim să mergem la pastor, nu la psiholog și da, este normal ca tatăl meu și fratele, care l-a urmat la slujba bisericii, să fie și buni sfătuitori. Familia mea știe totul despre mine, nu mă ascund de ei. Este și complicat să mai ascund lucruri despre mine, mai ales că apar în tot felul de ziare”, a spus Lidia Buble.

Ulterior, ea a dezvăluit și care a fost cele mai bune sfaturi pe care le-a primit de la părinții săi:

„Mama m-a învățat să fiu ordonată și să fac lucrurile pe rând, iar tata m-a învățat că, într-o răzbunare, consumi mai multă energie decât poți câștiga prin iertare”.