Evenimentul Zilei > Politica > Liderul PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc: Județul Neamț trebuie să fie inclus într-un proiect de țară care să–l lege de Europa, prin autostradă și investiții!
Liderul PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc: Județul Neamț trebuie să fie inclus într-un proiect  de țară care să–l lege de Europa, prin autostradă și investiții!

Liderul PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc: Județul Neamț trebuie să fie inclus într-un proiect de țară care să–l lege de Europa, prin autostradă și investiții!

Liderul PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, a afirmat că județul Neamț are nevoie să fie parte a unui program de țară, un program în care autostrada care leagă Moldova de Ardeal și de Europa să treacă prin Neamț, județul are nevoie de investiții care să ducă la creearea de locuri de muncă.

„PNL Neamţ a continuat dialogul cu nemţenii şi în această săptămână şi vreau să vă spun că în proporţie de 80% am fost foarte surprins să văd că şi în această săptămână, principala problemă pe care au formulat-o este cea a locurilor de muncă. Neamţul are nevoie de un proiect economic care să creeze locuri de muncă în care salariile să nu fie umilitoare. Proiectul de țară trebuie să aibă la bază un program economic bazat pe seriozitate, corectitudine și predictibilitate”, a spus Mugur Cozmanciuc, potrivit unui comunicat de presă.

”Tipul asta de a guverna trebuie sa înceteze. PSD are o politică de ieftinire a poporului român. Proiectul de țară a lui Klaus Iohannis pleacă de la viziunea președintelui de susținere față de scaderea TVA la 19 procente, creșterea rolului investițiilor: publice, private și interne și cred că venirea lui Klaus Iohannis în fruntea țării este un atuu pentru venirea investițiilor, pentru că în străinatate el are o imagine bună. Creșterea locurilor de muncă și reindustrializarea este un concept de bază al proiectului Iohannis,pe rețele de parcuri tehnologice care să fructifice active care deja există, cum este cazul județului Neamț”, a declarat Varujan Vosganian, la rândul său, prezent la Neamţ.

Vosganian a adăugat: ”2014 este anul în care evaziunea fiscală a atins în România cote pe care nu le-a avut niciodată. Evaziunea este dublă ca atunci cand eram ministru. Să știti că în 2014 s-a colectat mai puțin decât în 2008, cu toate ca TVA-ul atunci era mai mic. Dacă am reduce la jumatate evaziunea fiscală am rezolva problemele reale ale românilor, locurile de muncă, pensii decente și am avea bani la buget pentru investiții.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: