“Este o primă conferinţă de presă a actualei echipe a PNL Neamţ şi am vrut să vă prezentăm echipa care va duce mai departe conducerea organizaţiei Neamţ. Am  fost mandatat la conducerea acestei filiale şi am preluat conducerea acesteia, într-un moment în care, poate, existau anumite stări de tensiune, de nervozitate, dar, acum suntem  într-un moment în care transmitem un mesaj de unitate, de încredere, de forţă faţă de toţi cei care vor să adere la ideile şi la convingerile  liberale. Apreciez intenţiile tuturor celor care s-au înscris în această echipă şi care vin cu bună credinţă. (…) După ce am primit acceptul colegilor mei, l-am rugat pe dl. deputat Surugiu să preia coordonarea organizaţiei Piatra Neamţ şi pe dl. senator Eugen Ţapu să preia în coordonare şi să construiască organizaţia Roman”, a spus liderul PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc.

Liderul liberalilor nemţeni a adăugat că noua echipă de la PNL Neamţ are ca obiectiv pe termen mediu câştigarea alegerilor locale şi parlamentare din 2016.

“Fac un apel ca toţi cei care au gândire liberală sau se regăsesc în valorile liberale, să vină la PNL Neamţ. Acest mesaj îl fac în mod public, deschis, pentru că PNL Neamţ va avea uşa deschisă pentru orice om care vrea să faca politică de dreapta. Această echipă trebuie să aibă rezultate pentru alegerile prezidenţiale, pe termen scurt, iar pe termen mediu, pentru alegerile locale şi parlamentare din 2016 şi cu încrederea oamenilor, dacă ne-o vor da, putem spera şi pentru anul 2020”, a mai spus Mugur Cozmanciuc.

 

Te-ar putea interesa și: