Evenimentul Zilei > Politica > Un LIDER PSD i-a APĂRAREA unui PUCIST: „Nu am înţeles de ce a fost exclus domnul Neacşu”
Un LIDER PSD i-a APĂRAREA unui PUCIST: „Nu am înţeles de ce a fost exclus domnul Neacşu”

Un LIDER PSD i-a APĂRAREA unui PUCIST: „Nu am înţeles de ce a fost exclus domnul Neacşu”

Preşedintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, spune că nu înţelege motivele pentru care Marian Neacşu, fost secretar general al formaţiunii, a fost exclus din partid.

„Îmi pare foarte rău că domnul Neacşu a fost exclus din partid. Şi în CExN am spus, domnul Ţuţuianu a greşit cu ceva palpabil, la domnul Neacşu nu a fost nimic palpabil. Asta a fost părerea mea. Nu am înţeles de ce a fost exclus domnul Neacşu, de asta am votat împotrivă şi oricum aş fi votat împotriva oricărei excluderi”, a spus el, la Palatul Parlamentului.

Ciolacu este de părere că în cazul lui Adrian Ţuţuianu greşeala a fost că "s-au dat acele înregistrări".

El a precizat că este supărat "cu aceste excluderi" şi că a vorbit cu parlamentarii PSD de Buzău care i-au spus că nu consideră că s-a procedat corect în acest caz.

Totodată, Ciolacu a menţionat că nu a vorbit despre această ''supărare'' cu liderul PSD Liviu Dragnea, dar a avut cu acesta o întâlnire marţi, în biroul de la Camera Deputaţilor, la care a participat şi fostul premier Mihai Tudose şi în cadrul căreia au vorbit "despre nişte legi şi nişte probleme pe energie", transmite Agerpres.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: