Evenimentul Zilei > Politica > Liberalul Moraru a întârziat la vot! A făcut apoi un gest taxat dur de electori
Liberalul Moraru a întârziat la vot! A făcut apoi un gest taxat dur de electori

Liberalul Moraru a întârziat la vot! A făcut apoi un gest taxat dur de electori

Candidatul PNL pentru Primăria Sectorului 3 a întârziat la secția de votare, unde a anunțat presa că va vota.

Când a ajuns, într-un final glorios, la secția de votare unde este arondat, Adrian Moraru nu s-a așezat la coadă, așa cum e normal, pentru un om educat și politicos, ci s-a băgat pur și simplu în față. Acest lucru i-a înfuriat la maxim pe ce aflați în fața secției de votare care așteptau liniștiți, cu păstrarea distanței impuse de normele sanitare, care au început să vocifereze. „Noi pentru ce stăm aici? Nu stăm la rând? Așa se intră?”, i-a strigat unul dintre alegători.

Nici acest lucru nu l-a împiedicat pe candidatul liberal să intre în secția de votare, deși la coadă se aflau câteva zeci de persoane. La ieșire din secție, Adrian Moraru le-a strigat celor prezenți care au continuat să vocifereze, că el nu a sărit nicio coadă. „N-am sărit nicio coadă. Aveam programare”, a spus Moraru.

Campanie cu scântei imobiliare

Pentru Primăria Sectorului 3 candidează două nume grele, respectiv Robert Negoiță de la Pro România și Adrian Moraru de la PNL. Între cei au existat mai multe schimburi de replici, care au culminat cu afirmația făcută de Negoiță, cum că Moraru este exponentul mafiei imobiliare.

„De 8 ani de zile, nu doar că nu am mai pierdut procese, ci le cam câștigăm. Câștigăm procese foare răsunătoare.De exemplu, câștigăm parcul Pantelimon definitiv și irevocabil, casa Eliad, câștigată definitiv și irevocabil, parcul IOR, acea parte a parcului de la bulevardul Grigorescu, unde câștigăm pe fond și unde decizia este foarte clară”, a spus Negoiță.

Candidatul de la PNL a ripostat la el pe facebook. „Negoiţă mi-a spus că sunt mafiot imobiliar, însă eu am un apartament şi garsoniera mamei, iar el are datorii la Fisc de zeci de milioane şi PUZ-ul de la Sectorul 3 este la DNA. Oamenii care au fost cu mâna în bani acuză că noi suntem corupţii. Pe noi ne ajută toate aceste aberaţii care le publică”, a spus acesta.