Evenimentul Zilei > Politica > Liberalii nu renunţă la „păcănele” de dragul afacerilor de familie ale unei colege de partid
Liberalii nu renunţă la „păcănele” de dragul afacerilor de familie ale unei colege de partid

Liberalii nu renunţă la „păcănele” de dragul afacerilor de familie ale unei colege de partid

Deşi autorităţile vor să interzică jocurile de noroc în baruri, această decizie se loveşte de opoziţia deputaţilor liberali, care nu vor să renunţe la "păcănele" deoarece Maria Grecea, deputat PNL de Braşov, are mai multe afaceri în acest sens.

Conform România TV, deputaţii din Comisia de Buget Finanţe au amânat dezbaterea legii de aprobare a OUG 92/2014, prin care România îşi aduce la zi legislaţia în ceea ce priveşte jocurile de noroc. Membră a Comisiei de Învăţământ şi a Comisiei pentru Românii din afara graniţelor din Camerei Deputaţilor, Maria Grecea şi-a extins competenţele şi asupra jocurilor de noroc, propunând o serie de amendamente prin care îşi protejează, de fapt propriile afaceri, în condiţiile în care familia Grecea deţine monopolul în afaceri cu aparatele de tip slot machine în zona Braşovului.

Numele deputatei Maria Grecea se regăseşte în Alibey Games SRL(Asociat unic – Grecea Alin), Marine Play SRL (Asociaţi Grecea Alin şi Serafini Marco), SC My First Billion B.I. SRL ( Administrator: BECHEANU IOAN; Asociati: BECHEANU IOAN si GRECEA ALEXANDRU ) ) SC Elys Partner 2011 SRL (Administrator: GRECEA DORINA; Asociati: GRECEA DORINA si BECHEANU IOAN) sau SC Trinity Beauty SRL, ultimele două fiind prezente şi în declaraţia de interese depusă de Maria Grecea, în care aceasta apare ca asociat cu 50%.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: