Evenimentul Zilei > Actualitate > Leo Iorga, la un pas să piardă lupta cu cancerul pulmonar
Leo Iorga, la un pas să piardă lupta cu cancerul pulmonar

Leo Iorga, la un pas să piardă lupta cu cancerul pulmonar

Artistul tratează prin toate mijloacele cancerul agresiv cu care a fost diag nosticat în urmă cu șapte ani. Doctorii au făcut eforturi supraomenești pentru a-l vindeca, însă acum s-a ajuns într-un punct în care nu mai există foarte multe opțiuni medicale.

Solistul trupei Compact, Leo Iorga (53 de ani), a căzut în depresie după sosirea celor mai recente analize. Se pare că boala nu poate fi înfrânată și că posibilitățile de tratament în România, cât și în Europa, sunt foarte limitate.

Salvarea ar putea veni însă din Turcia, unde a fost implementat un tratament oncologic revoluționar, asemănător cu radioterapia, dar care este și foarte costisitor: 50 de mii de euro doar pentru primele ședințe.

Din păcate, Leo nu dispunde de această sumă, iar soția lui este disperată. Au scos tot ce au la vânzare – chiar și o vilă situată pe litoral, însă piața este încă blocată de criza finan ciară. „Starea de sănătate a lui Leo nu este deloc bună, ultimele rezultate în urma analizelor nu ne-au bucurat deloc! Plus că se enervează foarte des, din cauza bolii, şi tot aşa. Când ştii că eşti cu securea deasupra capului, este şi normal. Acum îi mai trebuie iar 50.000 de euro pentru tratament”, a declarat Paula Iorga.