Evenimentul Zilei > Actualitate > Laura Dincă, tânăra iubită a lui Boureanu, a vorbit despre SARCINA: Cristi dorește TREI COPII
Laura Dincă, tânăra iubită a lui Boureanu, a vorbit despre SARCINA: Cristi dorește TREI COPII

Laura Dincă, tânăra iubită a lui Boureanu, a vorbit despre SARCINA: Cristi dorește TREI COPII

Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu, a lămurit discuțiile legate de o presupună sarcină. Fostul fotomodel a anunțat că cei doi își doresc un copil, însă în acest moment nu există nicio posibilitate să fie însărcinată.

La câteva zile după ce au apărut imagini cu ei într-un magazin cu haine pentru bebeluși, Laura Dincă a acceptat să clarifice  zvonurile.

Vedeta a infirmat faptul că e însărcinată cu partenerul ei, Cristian Boureanu. Vedeta a recunoscut că atât ea, cât și politicianul român își doresc să devină părinți.

„Nu sunt însărcinată. Îmi pare rău să vă anunţ. Am căutat haine, deoarece avem un eveniment. Poza cu mâncarea din mediul online a fost făcută atunci când mă aflam cu părinţii. Şi Cristi simte că nu este momentul pentru un copil. Aştept, dacă e să vină un bebeluş. Cristi îşi doreşte să devină tată de încă trei ori”, a declarat Laura Dincă în cadrul unei emisiuni.

Cristian Boureanu are deja o fiică, pe Ioana, dintr-o relație anterioară.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: