Evenimentul Zilei > Actualitate > Laura Bretan a mai câștigat un trofeu
Laura Bretan a mai câștigat un trofeu

Laura Bretan a mai câștigat un trofeu

Laura Bretan a câștigat duminică trofeul Festivalului Internaţional Propatria. Ajuns la a 6-a ediţie, la evenimentul organizat la Roma au mai concurat tineri din Italia, România, Danemarca, Spania şi Marea Britanie.

Laura Bretan din Chicago, adolescenta de 14 ani de origine română care s-a calificat în finala show-ului de televiziune "America's Got Talent", după succesul de la "Românii au talent", a câştigat trofeul Festivalului Internaţional Propatria – Gala tinerelor talente româneşti.

La a 6-a ediţie a evenimentului au mai concurat tineri din Italia, România, Danemarca, Spania şi Marea Britanie.

La festival a participat şi ministrul pentru relaţiile cu românii de pretutindeni, Maria Ligor.

Laura Bretan a pierdut în luna septembrie finala concursului "America's Got Talent" şi marele premiu în valoare de 1 milion de dolari în faţa lui Grace Vander Waal, în vârstă de 12 ani, care cântă la ukulele.

Concursul "America's Got Talent" a fost câştigat de Grace Vander Waal. În urma votului publicului, Laura Bretan nu a intrat în bătălia finală, după ce nu a reuşit să intre în topul preferinţelor publicului. Micuţa cântăreaţă Grace Vander Waal a trebuit astfel să concureze cu magicianul Jon Dorenbos, cântăreţul Sal Valentinetti , cuplul de mentalişti The Clairvoyants şi cântăreţul Brian Justin Crum, aceştia clasându-se în top 5 după votul publicului american.

Laura Bretan a interpretat aria "Nessun dorma" într-o versiune adaptată genului muzical pop în finala concursului "America's Got Talent".

Laura Bretan este câştigătoarea sezonului şase al show-ului de divertisment „Românii au talent!” Micuţa de numai 13 ani i-a uimit pe români cu vocea sa unică, iar juraţii Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu s-au ridicat în picioare şi au aplaudat îndelung momentul prezentat de ea în finală. Laura a cântat, acompaniată de o orchestră, aria „Vissi d’arte” din opera „Tosca” de Puccini şi a creat un moment emoţionant cu care a reuşit să ajungă rapid la sufletele tuturor

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.