Evenimentul Zilei > Actualitate > BOMBĂ în SHOWBIZ! „Da, am făcut VIDEOCHAT!”
BOMBĂ în SHOWBIZ! „Da, am făcut VIDEOCHAT!”

BOMBĂ în SHOWBIZ! „Da, am făcut VIDEOCHAT!”

Larisa de la ”Puterea Dragostei” a făcut dezvăluiri incendiare despre trecutul ei controversat pentru WOWbiz.ro. Ea spune că s-a căsătorit prea tânără și că, după divorț, a rămas fără niciun ban și a început să practice una dintre cele mai controversate meserii posibile la noi în țară: videochatul.

”Eu am fost căsătorită. Nu am mai spus asta, dar, când am divorțat, am rămas, efectiv, fără nimic. Era primul meu bărbat, eram studentă la Filosofie în primul an și nu aveam niciun ban. Părinții mei erau departe… Tata, ofițer în armata Greciei, mama plecase după el, eram singură în București. Pentru că, de la început, vreau să se înțeleagă că nicio fata care se apucă de videochat nu o face pentru că are bani. O face pentru că nu are și nici nu găsește vreo soluție să îi facă. Eu, de exemplu, am fost la sute de interviuri, cred. Nu mă angaja nimeni și, cred că dacă tot o făceau, erau niște sume cu care nu poți trăi. Așa că, după ce am văzut un anunț în ziar, am mers la un studio de videochat. Iar acolo, spre norocul meu – era o firmă cu patroni americani – am găsit o adevărată familie”, își începe povestea Larisa pentru WOWbiz.ro.

 

Banii din videochat. ”Banii sunt mulți. Adică, pentru mine, a fost o lună în care am câștigat și 30.000 de dolari. În trei ani, lucrând zi de zi, zece ore, am făcut bani mulți. Suficient de mulți pentru a-mi permite să îmi cumpăr un apartament, două mașini, iar în momentul în care am renunșat, să îmi deschid o afacere proprie, un salon de înfrumusețare. Și da, am mai rămas și cu bani suficienți…”, recunoaște, franc, Larisa de la ”Puterea Dragostei” pentru WOWbiz.ro. De altfel, acesta a și fost motivul pentru care s-a apucat de chat.

”Banii sunt motivul fiecărei fete care face chat. Adică, să fim serioși, cine nu își dorește să facă bani mulți, repede, să ajungă la un standard de viață ridicat, în cel mai scurt timp cu putință. În România sunt, cred, vreo 100.000 de femei care fac videochat. Nu cred că recunosc nici 10% dintre ele asta, dar ăsta e adevărul. Adică, să fim serioși, de unde credeți că apar tot felul de domnișoare cu mașini scumpe, cu apartamente, cu haine de mii de euro, bijuterii pentru care altfel ar lucra trei ani să și le permită? Să fim serioși! Ele zic că lucrează la call-center, dar au zeci de mii de euro… Ce, lucrează de la un an de la naștere și nu au mâncat nimic? Astea-s povești… Le e doar frică să își asume, dar așa ajung în depresie”, spune Larisa de la ”Puterea Dragostei”.