Cunoscutul star al peliculei „S-a născut o stea” a recunoscut, pentru prima oară, într-un interviu dat lui Oprah pentru turneul „2020 Vision: Your Life in Focus” de la BB&T Center din Fort Lauderdale, că suferă de „cădere psihotică”, cădere ce i-a fost declanșată de o depoziție dată la tribunal. Gaga a explicat criza medicală prin care a trecut prin faptul că, pur și simplu, creierul ei a intrat pe linie moartă.  Cântăreața a adăugat că această „cădere psihotică” este o experiență pe care nu ar dori-o nimănui.

Lady Gaga i-a mai spus lui Oprah că se luptă și cu durerea cronică, destăinuindu-i că trece prin dureri groaznice chiar în momentul în care ele două vorbesc. „Chiar acum, când stau cu tine aici, am dureri din cap până-n picioare.” Gaga a atribuit aceste dureri fibromialgiei, o tulburare care provoacă dureri musculare și osoase.

Celebra cântăreață a vorbit, de asemenea, și despre perioada în care a fost violată de mai multe ori, pe când avea 19 ani, de un bărbat cunoscut. Ea a recunoscut public acest lucru abia luna trecută.

Gaga a mai adăugat că a dezvoltat o tulburare de stres post-traumatică după ce nu a reușit să proceseze  pe deplin această întâmplare traumatică.

După interviu, Oprah și Lady Gaga au avut un moment emoționant în spatele scenei, în care au plâns îmbrățișate și și-au declarat admirație reciprocă.

Te-ar putea interesa și: