Lacina Traore, gest golănesc la adresa publicului

Lacina Traore, gest golănesc la adresa publicului

La Cluj e scandal, după gestul de maidan făcut de Traore, în timp ce AS Roma pleacă fericită din Gruia, după ce a remizat, scor 1-1, cu CFR.

CFR Cluj a terminat cu un egal, 1-1 cu AS Roma, aventura din acest sezon din Liga Campionilor, dar şi cu un nou scandal.

După ce fostul antrenor Sorin Cârţu şi-a vărsat nervii pe peretele de plastic al băncii de rezerve de la Basel, atacantul ivorian Lacina Traore a sărbătorit golul egalizator cu gesturi obscene la adresa fanilor ardeleni.

Ivorianul Lacina Traore şi-a justificat gestul făcut la adresa publicului după marcarea punctului egalizator. "Golul îl dedic publicului. Sunt motivat de înjurături", a spus, ironic, Traore, care a fost huiduit de tot stadionul.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lacina Traore, comoara găsită pe maidan

Acum doi ani, preşedintele Iuliu Mureşan şi câţiva impresari buni cunoscători ai fotbalului african au descins în patria lui Didier Drogba, în căutarea unor fotbalişti tineri, cu potenţial, pe care i-ar putea lua, pentru a fi lansaţi în fotbalul mare. Atacantul ivorian a fost descoperit pe o stradă din oraşul Abidjan de conducerea clubului CFR Cluj.

A premeditat gestul? "Nu poţi să ai mari pretenţii de la Traore. L-au adus de pe maidan", l-a atacat pe african şi Dumitru Dragomir, şeful ligii. Astfel de gesturi extreme sunt făcute cu precădere de fotbalişti care vor să se despartă de câte o echipă şi este posibil ca Traore să fi premeditat totul, pentru a putea pleca mai uşor şi mai repede de la CFR. Atacantul are oferte din Anglia, cea mai interesată de el fiind, se pare, Fulham. Pe urmele lui Van Bommel Un gest asemănător a făcut şi olandezul Van Bommel, la un meci cu Real Madrid, din Liga Campionilor. Înjurat vârtos pe "Santiago Bernabeu", fiind identificat ca un adversar al Realului, ca urmare a faptului că a trecut pe la Barcelona, jucătorul de la Bayern Munchen a ripostat, dar n-a scăpat nesancţionat de UEFA.

<object height="385" width="480"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-QdDXZ82_Zw?fs=1&hl=ro_RO" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/-QdDXZ82_Zw?fs=1&hl=ro_RO" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="385" width="480"></embed></object> Lobonţ pleacă fericit Bogdan Lobonţ, portarul echipei AS Roma, nu şi-a ascuns satisfacţia de a pleca neînvins din România. "Nouă ne trebuia un punct, dar am venit aici să câştigăm. E bine că s-a terminat egal, putea să iasă mult mai rău", a spus "Lobi" la final.