Evenimentul Zilei > EVZ Special > La coadă, la SRI
La coadă, la SRI

La coadă, la SRI

Cine este interesat să devină un fel de agent 007 poate merge azi, până la ora 18, la Sala Palatului din Capitală la târgul de joburi unde SRI colecționează CV-uri.

Standul SRI este cum intri, în colț, între cel al unei mari rețele de sănătate și al primei firme de telefonie mobilă care a intrat în România.

Vineri erau în permanență peste zece persoane la coadă, în majoritate tineri. Reprezentanții SRI, vreo patru-cinci, nici ei săriți cu mult de 30 de ani, spun că nu există limită de vârstă pentru recrutare, contând doar talentul, cunoștințele și determinarea. Dar când încep să-ți spună probele pe care trebuie să le treci, îți dai seama că nu e loc pentru babe și moși, trecuți de prima tinerețe. Important e să te duci la târg cu un CV pe care ți-l opresc pentru verificare. Dacă nu poți să ajungi la Sala Palatului în timp util nu e bai, îl poți trimite prin mail la adresa [email protected].

Nu trebuie nici să vă temeți că vă iau datele personale, oricum în București la CNP-uri au acces și controlorii RATB. Trecând de la una la alta, dacă ai uitat abonamentul RATB acasă, îi dai, controlorului RATB, CNP, el îl introduce într-o tabletă și vede dacă ai abonament.

Revenind la SRI-ul nostru, pliantul pe care îl primești după ce stai la coadă la stand te asigură că în echipa SRI “vei avea parte de experiențe profesionale unice, într-un mediu motivant unde vei putea contribui la proiecte importante, alături de specialiști îm intelligence”.  După ce vei fi norocosul angajat, vei beneficia de recunoașterea meritelor pe baza performanței, programe de pregătire unice, concedii și zile libere acordate în situații speciale pentru tine, salariu decent, posibilitatea de refacere și recreere în condiții bune și alte lucruri minunate.

Deocamdată SRI caută oameni talentați în următoarele domenii: informații-operațiuni, analiză de intelligence, it, limbi străine, psihologie, juridic și antiterorism.

O mică atenționare, unul dintre reprezentanții SRI de la stand are aparate dentare și sus și jos, dar nu am reușit să mă prind cu care face poze și cu care ascultă. Succes!