Caracalul este municipiu, aşa că şi primăria de aici are alte pretenţii şi alt nivel faţă de amărâţii de la Mogoşeşti. La un pas să piardă concursul: „Primăria noastră, cel mai frumos bordel”, edilii caracaleni s-au mobilizat şi au transformat în bordel nu o singură încăpere, ci un spaţiu întreg aparţinând primăriei.

”E treaba lor ce fac acolo”

Pentru că suntem în Oltenia, spaţiul nu a fost transformat în loc de pierzanie direct de primar, ci printr-o scărpinătură oltenească, din aceea cu mâna stângă pe după ceafă, în partea dreaptă a capului.

Primarul Liviu Radu n-are nicio apăsare. Parcă nu la el în oraş s-ar fi petrecut tot scandalul cu Dincă şi ai lui. Parcă nu tot la el în oraş a fost acum descoperit un nou loc unde minorele erau obligate să se prostitueze. „Este un spaţiu al Primăriei, dar este dat ADPF-ului. Ei au închiriat spaţiul pentru club. Care are toate autorizaţiile”.

Singura autorizaţie pe care nu o au patronii este ca să oblige minorele să se prostitueze contra a două sute de lei şi să danseze la bară. De aceea s-au şi făcut ieri descinderi, nu numai la clubul care părea un fel de tavernă din America lui Al Capone, cu uşă masivă şi vizor pe care dacă nu erai cunoscut, nu intrai. Nu pentru că nu aveau autorizaţie la incendiu. Dar primarul se face că nu pricepe.

Asemănarea dintre „Cazul Dincă” şi cazul „Primăria”

Asemănarea dintre cele două cazuri, petrecute în aceeaşi localitate, este una dureroasă. Anume că autorităţile nu au nici un amestec în declanşarea lor. Habar nu au de ce se petrece la doi paşi de ele.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Te-ar putea interesa și: