Evenimentul Zilei > Social > La aproape 105 ANI, pasionată de rețelele de socializare: „Voi continua să postez online atâta vreme cât oamenii mă vor urmări” | FOTO
La aproape 105 ANI, pasionată de rețelele de socializare: „Voi continua să postez online atâta vreme cât oamenii mă vor urmări” | FOTO

La aproape 105 ANI, pasionată de rețelele de socializare: „Voi continua să postez online atâta vreme cât oamenii mă vor urmări” | FOTO

O femeie din Maryland, Statele Unite, care va împlini 105 ani în luna octombrie, este pasionată de rețelele de socializare. Nana Sophie are deja 10.000 de fani pe Facebook, dar își dorește să ajungă la 25.000.

Chiar dacă problemele de rinichi o împiedică să se deplaseze, internauta la vârsta a treia, postează zilnic pe rețelel de socializare fotografii, scurte filme și comentarii spirituale.

Despre pasiunea ei, Nana Sophie spune că îi place să întâlnească online oameni care se interesează de ea și de familia ei. "Îmi place să cunosc oameni din lumea întreagă".

"Voi continua să postez online atâta vreme cât oamenii mă vor urmări", a spus ea.

Într-o postare apare cu tricou și ochelari de soare, cu textul: "Am început numărătoarea inversă până când voi împlini 105 ani. Greu de crezut!".

Potrivit Agerpres, ea a publicat, pe contul de Instagram, o poză plină de farmec din 1930, care s-a bucurat de mare succes.

Acum Nana Sophie vrea să strângă fonduri pentru un nou scaun cu rotile, cu care să poată ieși din căminul de bătrâni în care stă.