Evenimentul Zilei > Actualitate > L-au îngropat pe Emi Pian şi n-au lăsat-o aşa. Duduienii au rezolvat-o în stilul lor!
L-au îngropat pe Emi Pian şi n-au lăsat-o aşa. Duduienii au rezolvat-o în stilul lor!

L-au îngropat pe Emi Pian şi n-au lăsat-o aşa. Duduienii au rezolvat-o în stilul lor!

La puţin timp după moartea lui Emi Pian, clanul Duduianu a reacţionat într-un stil binecunoscut în lumea interlopă.

Rămas fără lider, clanul s-a regrupat rapid având în vedere că activităţile interlopilor trebuiau coordonate de cineva

Toată lumea s-a întrebat cine va prelua frâiele în clanul Duduianu după ce Emi Pian (Florin Mototolea pe numele real) a fost înjunghiat mortal.

Conform huff.ro, a apărut inclusiv o întrebare legată de eventuala existenţă a unui testament, aşa cum este cunoscut în forma clasică.

Conform sursei citate, Emi Pian nu a lăsat niciun testament scris, ci doar unul verbal, aşa cum este obiceiul în lumea clanurilor interlope din România.


Comando de asasini! Clanul Duduianu şi-a ales mesagerii morţii. Va fi măcel interlop?


Se pare că unul dintre fraţi este cel care va preluat conducerea Duduienilor. Dacă liderul piere, şefia este preluată de cel mai în vârstă bărbat din familie.

„Banii dați cu camată se recuperează în 90% dintre cazuri. Nu există să dai bani împrumut și să n-aibă cine-i recupera.

Chiar și dacă n-ar fi moștenitori sau să presupunem că ar fi fost distrus clanul, legile cămătăriei sunt clare. Clanurile se unesc între ele.

Există alianțe între clanurile mari și cele mici. Recuperatorii sunt în toate. Și niciunul dintre cei care a primit bani cu camată nu speră acum că nu va da banii înapoi celor din familia Duduianu.

Sunt milioane de euro date cu camată, Nicolae (n.r. – Duduianu, tatăl lui Emi Pian) va recupera pâna la ultimul parai.


El a ordonat lichidarea lui Emi Pian? Dovezi audio-video incendiare! Război interlop crunt


Dacă vrei să fie cum spui tu, testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă. Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre.

Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi.

Așa va face și familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii”, a dezvăluit o sursă pentru huff.ro

Între timp, principalul suspect în dosarul uciderii lui Emi Pian, Emanuel Gheorghe, a fost arestat preventiv pentru 30 zile.

Totuşi, fratele răposatului susţine că adevărul este altul şi că Emi Pian a fost omorât după ce mai mulți lideri interlopi au decis să-l lichideze:


Moartea lui Emi Pian. Badea, singurul care a pus întrebarea asta! Poliţia este în alertă


„Faptul că a fost arestat băiatul acela (n.r. – Emanuel Gheorghe) reprezintă dreptate? Da, să-l aresteze și pe el și pe cei care l-au pus să-l omoare, el a fost pus, vă spun sincer…

Crima a fost la comandă, premeditată, a fost vorbită din urmă… «Trebuie să-l executăm pe Emi…» A dat bani la oamenii din lumea lui cu camăta, a făcut pușcărie, pentru asta a plătit.”

O altă variantă despre cele întâmplate în momentul uciderii fostului lider al clanului Duduianu a fost prezentată de George Pian, vărul lui Emi Pian:

„Emi Pian e vărul meu dar, fiind mai mare, cam de-o seamă cu tata, eu îi spun unchi. N-a pornit nicio belea de la niciun fel de barbut.

Nu se juca barbut în casa aia (n.r. – din cartierul Giuleşti), se juca poker. N-a fost vorba de nicio sumă de 300.000 euro.

Toată beleaua s-a pornit de la o glumă. S-a făcut o glumă mai aiurea și asta a fost toată discuția. De aici a pornit toată cearta.

Nu cred că va reacționa absolut nimeni în niciun fel. Dreptate o să facă legea. Dumnezeu e sus și o să aibă grijă de toată lumea. Război cu pumnul nu se mai face nicăieri.”

Emi Pian a fost înmormântat duminică, 9 august, după 4 zile de priveghi. El a fost înjunghiat mortal în noaptea de luni spre marţi (4 august), în cartierul Crângasi.

În jurul orei 3:00, Emi Pian a intrat într-un conflict cu un rival din cauza unei dispute apărute la o sesiune de barbut pe sume uriaşe, de ordinul sutelor de mii de euro.

„În fapt, din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani (n.r. Emanuel Gheorghe), ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuţit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde aceasta a decedat la scurt timp de la internare”, se arată în dosarul instrumentat de procurori.

sursa: huff.ro