Mbappe și PSG despărțire cu scandal. Fotbalistul s-a certat cu președintele clubului

Mbappe și PSG despărțire cu scandal. Fotbalistul s-a certat cu președintele clubului Sursa foto: X (Twitter)

Kylian Mbappe, fotbalistul vedetă al clublui PSG, va juca, din sezonul următor în Spania, la Real Madrid. El și-a luat adio de la suporterii francezi într-un ultim meci de fotbal, disputat cu Toulouse.

Despărțirea fotbalistului de clubul la care a cunoscut cele mai mari succese s-a lăsat cu scandal. Vedeta pariziană s-a certat cu președintele PSG, Nasser Al-Khelaifi, chiar înainte de meci.

Kylian Mbappe despărțire cu scandal de PSG

Jucătorul de fotbal a avut o dispută cu președintele clubului PSG, înainte de partida cu Toulouse. Cearta a pornit de la videoclipul prin care Kylian Mbappe și-a luat rămas bun de la suporteri și de la colegi.

Nasser Al-Khelaifi i-a reproșat că nu i-a pomenit numele printre cei cărora le-a mulțumit pentru timpul petrecut la echipă, conform Le Parisien.  De altfel, se știe că relația celor doi este destul de rece. Iar din momentul în care Kylian Mbappe a anunțat că pleacă, aproape nu și-au mai vorbit.

Ne puteți urmări și pe Google News

Mbappe a jucat meciul de adio duminică, cu Toulouse. El a fost omagiat de suporterii lui PSG care au organziat și o coregrafie specială, pentru fotbalist. Înainte de meci, însă, a avut loc cearta cu Nasser Al-Khelaifi. Motiv pentru care fotbaliștii lui PSG au ieșit cu întârziere la încălzire, pe teren.

„S-au zguduit pereții”, a dezvăluit un martor citat de publicația franceză.

Mesajul fotbalistului de despărțire

Cu prilejul despărțirii de clubul la care a evoluat până acum, Kylian Mbappe a transmis un mesaj special, de rămas bun. El urmează să joace, din sezonul următor în Spania, la Real Madrid. Noua echipă plănuiește să-l prezinte oficial după finala UEFA Champions League.

„Întotdeauna am spus că mă voi adresa vouă! Am vrut să vă anunț că acesta este ultimul meu an la PSG și că nu voi mai prelungi. Aventura mea aici se va termina în câteva săptămâni. Duminică voi juca ultimul meu meci pe Parc des Princes. Sunt o mulțime de emoții.

Am avut șansa imensa onoare să fac parte mult timp din cel mai mare club din Franța și unul dintre cele mai bune din lume. Acest club mi-a permis să ajung unde mă aflu acum, să am prima mea experiență la o echipă cu multă presiune, mi-a permis să cresc ca jucător alături de unii dintre cei mai buni din istoria fotbalului. Să cresc și ca om, cu toată gloria și greșelile pe care le-am făcut.

Aș dori să le mulțumesc tuturor colegilor mei de echipă, antrenorilor Unai Emery, Thomas Tuchel, Mauricio Pochettino, Christoper Galtier și Luis Enrique. Directorilor sportivi Leonardo și Luis Campos pentru că m-au susținut mereu”, a transmis Mbappe în videoclipul de despărțire.

Kylian Mbappe vedeta lui PSG

Fotbalistul parizian a decis să se despartă de PSG și să-și continue cariera la Real Madrid. Kylian Mbappe a obținut șase titluri de campion și trei cupe ale Franței, cu echipa din Paris. El nu a reușit să cucerească, însă, cel mai important trofeu la nivel de club, Champions League. Francezul este campion mondial și câștigător al UEFA Nations League.

În acest context, Kylian Mbappe urmează să meargă la Real Madrid din postura de jucător liber de contract. Însă, până în prezent, spaniolii nu au anunțat oficial acest lucru. Echipa lui Carlo Ancelotti se concentrează pe finala UEFA Champions League, cu Borussia Dortmund. Meciul este programat să se joace pe 1 iunie, la Londra. Real Madrid îl va preezenta oficial după această finală, din Liga Campionilor.

Potrivit jurnalistul parizian Fabrice Hawkins pe Twitter, Mbappe și Real Madrid au ajuns laun acord financiar. Francezul a reușit să obțină un procentaj uriaș din încasările de pe urma imaginii sale. De asemenea, Kylian Mbappe va fi cel mai bine plătit jucător al lui Real Madrid.