Evenimentul Zilei > Actualitate > Kovaci: „Nu mai putem juca fotbal”
Kovaci: „Nu mai putem juca fotbal”

Kovaci: „Nu mai putem juca fotbal”

Croații nu s-au ferit de cuvinte tari, la finalul meciului pierdut împotriva naționalei Braziliei.

Extrem de dezamăgiți pentru că au pierdut după ce au deschis scorul, iar arbitrul japonez a inventat un penalty la 1-1, ex-iugoslavii au luat foc.

Croații nu vor decât să fie respectați

Selecționerul Niko Kovaci a spus că nu are rost ca echipa sa să mai continue să evolueze la turneul final, dacă arbitrii o vor toca la fel cum au făcut-o în partida cu sud-americanii.

„Dacă acela este un penalty, atunci nu mai putem juca fotbal. Ce mai este de vorbit? Putem discuta despre baschet. Este o rușine ce s-a întâmplat. Vorbim atât despre respect, iar noi nu am fost respectați în această confruntare. Dacă acesta este modul de a începe o Cupă Mondială, mai bine mergem acasă și ne vedem fiecare de treaba lui, ca să nu ne mai irosim nervii și timpul”, a fost discursul vehement pe care l-a avut antrenorul ex-iugoslavilor în cadrul conferinței de presă.

„Îmi vine să plâng”

Jucătorul Dejan Lovren a arătat cu degetul spre FIFA, for prezidat de elvețianul Sepp Blatter, cel care a girat prezența unor arbitri fără valoare la turneul final din această vară. Și Dejan a vorbit, ca și antrenorul său, despre lipsa de respect pe care a simțit-o la meciul de debut.

„Sunt foarte trist, îmi vine să plâng. Toată lumea a văzut ce a fost. Este un scandal pentru cei de la FIFA. Am discutat de respect la o reuniune înainte de Cupa Mondială, oamenii de la FIFA ne-au vorbit despre asta și la final ce se întâmplă?!”