Evenimentul Zilei > Politica > Klaus Iohannis: NU există CIRC între palate. Eu şi premierul Dacian Cioloş lucrăm ÎMPREUNĂ
Klaus Iohannis: NU există CIRC între palate. Eu şi premierul Dacian Cioloş lucrăm ÎMPREUNĂ

Klaus Iohannis: NU există CIRC între palate. Eu şi premierul Dacian Cioloş lucrăm ÎMPREUNĂ

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut la ceremonia de învestire a noului ministru al fondurilor europene, o serie de declaraţii cu privire la relaţia cu premierul Dacian Cioloş, aducând clarificări în ceea ce priveşte modul în care presedinţia lucrează cu Executivul.

Domnule Ministru, şţiti ce trebuie făcut, cu cine şi cum. Vă doresc să aveţi suficientă energie să puneţi lucrurile în practică. Am spus ceva la Timişoara care nu ştiu dacă a fost foarte bine înţeles: una din nemulţumirile mele priveşte fondurile europene. O altă nemulţumire a fost situaţia care s-a creat când s-a lucrat un act normativ care ar fi venit să reglementeze salarizarea bugetarilor. A treia nemulţumire face referire la situaţia de la Operă. Este un contraexemplu implicarea ministrului Culturii în astfel de situaţii. Nemulţumirile le discut cu premierul Cioloş. Nu există nemulţumiri care să ducă la un circ între palate sau la certuri între Preşedinte şi Prim-ministru. Noi lucrăm împreună. Felicitări domnului ministru şi întregului Guvern!