Evenimentul ZileiActualitateKlaus Iohannis a luat masa, la “împinge tava” cu angajații Centralei Nucleare Cernavodă

Klaus Iohannis a luat masa, la “împinge tava” cu angajații Centralei Nucleare Cernavodă

Klaus Iohannis a luat masa, la “împinge tava”  cu angajații Centralei Nucleare  Cernavodă
Prima vizită a președintelui Klaus Iohannis la Centralea Nucleară Cernavodă a înregistrat și o premieră pentru atomiști. Șeful statului s-a așezat la rând, la împinge tava, ca orice angajat și a servit masa de prânz, împreună cu ei, în cantina din Campusul Centralei.

I-a plăcut lui Klaus Iohannis să stea la coadă, ba chiar s-a amuzat cu președintele Nuclearelectrica, Daniela Lulache, până le-a venit rândul. Șeful statului a luat tava, s-a conversat cu bucătăresele pentru a afla ce i se oferă și, în final, a optat pentru o supă de legume și un mușchiuleț de vită. Nu a vrut somon. Cu mare atenție, și-a purtat apoi singur tava către masa unde a mâncat împreună cu șefii CNE Cernavodă. S-au conversat în liniște fără ca ceilalți atomiști de la meselea alăturate să fie, în vreun fel, deranjați.

Oamenii nu au stata după președinte. Imediat ce au mâncat și-a văzut, fiecare, de treabă. Deși în cei 20 de ani de activitate, vedeau pentru prima dată un șef de stat la "împinge tava", cu ei. Mai cuprinși de emoție păreau a fi ospătarii precum și cheful cu bucătăresele lui. Președintele și suita lui de SPP-iști au părăsit cantina Centralei Nucleare Cernavodă salutând discret. Și fără tam-tam.

 

 

 

 


Accesează: