În prezentarea sa procuroarea Mihaiela Iorga Moraru a făcut dezvăluiri importante despre practicile ilegale ale Laurei Kovesi in DNA, pe care inspectoarele Tamara Manea şi Cristina Daniela Balcan de la Direcţia de inspecţie pentru procurori le-a ascuns. În Raportul întocmit de cele două inspectoare dovezile care o incriminau pe Laura Kodruţa Kovesi pentru faptele săvârşite, în timp ce s-a aflat la conducerea DNA, lipseau, ceea ce a condus la a o scoate basma curată pe aceasta, potrivit www.luju.ro

 

 

De asemenea, procuroarea Mihaiela Iorga Moraru a susţinut în faţa instanţei că fosta şefă DNA Laura Codruta Kovesi procuror şef secţie Marius Bulancea au transmis Inspectiei judiciare date nereale împotriva sa.

"Conţin date nereale sau incomplete, iar furnizarea acestor date nereale a fost premeditata si a avut ca unic scop sanctionarea mea prin orice mijloace".

În Lumea justiţiei.ro este prezentată susţinerea prin care procurorul Mihaiela Iorga Moraru a dezvăluit că acuzaţia care i-a fost adusă de Laura Codruţa Kovesi în legătură cu pretinsele sume de bani şi bunuri de valoare pe care le-ar fi găsit în fişetul său, după ce a fost dată afară din DNA, este complet falsă.

 

 

Procuroarea a susţinut că acele sume de bani se găseau în biroul  în care îşi desfăşurau activitatea ofiţerii de poliţie judiciară. Ca dovadă în acest sens există un proces verbal însoţit de o fotografie.

Mihaiela Iorga Moraru a afirmat în legătură cu această situaţie că Laura Codruţa Kovesi dat mai multe comunicate de presă prin care se dorea acreditarea ideii că ar fi un procuror corupt.

Citiţi mai multe pe www.luju.ro

 

Te-ar putea interesa și: