Colecția impresionantă de mașini a lui Keanu Reeves. Actorul se poate lăuda cu un garaj de milioane

Colecția impresionantă de mașini a lui Keanu Reeves. Actorul se poate lăuda cu un garaj de milioane Keanu Reeves. Sursa foto: Wikipedia

Keanu Reeves adoră viteza, dar și mașinile clasice. Așa că în garajul lui se află și mașini de colecție, dar și mașini dintre cele mai noi și performante.

Keanu Reeves este un entuziast al mașinilor clasice durabile. Așa că deține cu mândrie o bijuterie rară în colecția sa: Volvo 122. Acest vehicul este unul dintre cele mai rafinate și atemporale modele ale producătorului auto suedez. Deși specificațiile lui 122 nu îl poziționează ca un speedster, această mașină posedă un farmec dincolo de viteză.

În garajul actorului se mai află și un SUV premium, Mercedes-Benz GLE. Acest vehicul se aliniază perfect cu stilul actorului și a fost observat frecvent pe șosea, transportându-l într-un confort generos și opulență. Este echipat cu un motor V8 bi-turbo robust de 4,7 litri, care oferă o putere mare.

În colecția actorului se mai remarcă și un 993 Porsche 911 Carrera de epocă. Fiecare pasionat de mașini aspiră să dețină un Ferrari la un moment dat al existenței lor. Keanu Reeves, pe de altă parte, are norocul să aibă nu doar unul, ci trei dintre aceste vehicule iconice. Dintre acest trio, primul este Ferrari California T, capodopera decapotabilă. Keanu Reeves este atât norocos, cât și plin de mândrie ca proprietar al unui Bentley Continental GT.

Ne puteți urmări și pe Google News

Keanu Reeves, un îndrăgostit de viteză

Un vehicul care se află printre cele mai puternice și căutate modele Bentley la nivel global. Această mașină răspunde perfect dorințelor actorului atât pentru opulență, cât și pentru performanță de top. Colecția lui Keanu Reeves include un al doilea „Prancing Horse”, remarcabilul Ferrari 488 GTB.

Sursa foto. dreamstime.com

Cu un ochi aprofundat pentru automobile legendare, actorul a făcut o investiție în succesorul legendarului Ferrari 458 Italia. În garajul său, campionul suprem al vitezei este Bugatti Veyron, o mașină concepută cu singura misiune de a atinge viteza maximă. Veyron este proiectat exclusiv pentru viteză, iar maniera încântătoare în care realizează această performanță este o experiență de afirmare a vieții.

Keanu Reeves își completează trio-ul de Ferrari cu un membru al veneratului „sfântă treime” de hypercars, Ferrari LaFerrari. Ferrari LaFerrari este un hipermașină hibrid care demonstrează în mod viu eficacitatea filozofiei „full-throttle-everything”. Fuziunea dintre puternicul său motor V12 de 6,3 litri și un motor electric solitar este fără îndoială remarcabilă.