Dacă trebuie să vorbim în cifre, matematica s-ar putea să dea eroare : Dan Bittman şi single-ul „Şi Îngerii au Demonii Lor“ este de peste 15 săptămâni in topul Mediaforest, topul celor mai difuzate piese din România, și peste nouă milioane de vizualizări pe canalul YouTube în doar şase luni de la lansarea sa oficială! Delia Matache, are 18 milioane de vizualizări pe YouTube, și de 18 săptămâni se află pe locul 1 în topurile de profil.

EXCLUSIV! Ovidiu şi Alex lucrează la o piesă pentru Cristi Minculescu

 

Pentru că băieţii de la Kazibo au avut o premieră absolută şi au adus piesele rock înapoi pe radio-urile comerciale, Alex şi Ovidiu anunţă acum cu mândrie o nouă piesă surpriză pe care au compus-o pentru artistul Cristi Minculescu, un nume longeviv şi o voce cu greutate în industria muzicii româneşti. Cristi Minculescu s-a alăturat trupei rock Iris în 1980, iar de atunci muzica pe care a dăruit-o fanilor a dăinuit pe buzele şi în minţile tuturor, pe parcursul a mai mult de trei decenii. 

 

Povestea celor doi tineri talentaţi care au revoluţionat industria muzicală nu se opreşte aici. Succesul i-a motivat să devină din ce în ce mai buni, iar în toamnă se pregătesc şi de colaborări internaţionale.