Evenimentul Zilei > Sport > Kate Middleton și Roger Federer, colaborare caritabilă pentru sprijinul copiilor defavorizați
Kate Middleton și Roger Federer, colaborare caritabilă pentru sprijinul copiilor defavorizați

Kate Middleton și Roger Federer, colaborare caritabilă pentru sprijinul copiilor defavorizați

Kate Middleton va face echipă cu Roger Federer pe terenul de tenis, pentru o zi, într-o campanie de strângere de fonduri pentru copiii defavorizați și vulnerabili. Banii obținuți din vânzarea de bilete vor merge către organizațiile conduse de ducesa de Cambridge: Action for Children și Lawn Tennis Association (LTA)

Colaborarea dintre Kate Middleton și Roger Feder, ce va avea loc luna viitoare, are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii defavorizați și vulnerabili.

Cei doi vor sprijini Action for Children și Lawn Tennis Association (LTA), a cărei ramură caritabilă este LTA Tennis Foundation, iar toate încasările obținute din vânzarea de bilete la Laver Cup Open Practice Day vor fi împărțite între organizațiile caritabile care sunt conduse de Kate.

La acest eveniment sunt așteptate și alte vedete din lumea tenisului. Înaintea Open Practice Day, Cupa Laver – o competiție pe echipe de trei zile – va găzdui o zi de tenis în estul Londrei, unde participă și Kate și Roger.

Experiență memorabilă pentru copiii cu vârste cuprinse între 8 și 15 ani

Potrivit comunicatului transmis de Palatul Kensngton, Cupa Laver se angajează să sprijine inițiativele comunitare cu impact asupra tinerilor din fiecare oraș pe care îl vizitează, iar colaborarea cu Action for Children și LTA a fost inițiată la recomandarea ducese.

Sursa foto: Mexico Detail Zero

Ducesa de Cambridge a încurajat tinerii din toate mediile să se implice în acest sport, ea fiind o prezență constantă la turneul de la Wimbledon.

De asemenea, fiul ei cel mare, prințul George, a jucat împotriva lui Roger Feder în urmă cu câțiva ani. Jucător de tenis elvețian a precizat atunci că tehnica prințului este bună.

„În acel stadiu, totul se rezumă la a atinge mingea, este deja bun. La fel și cu băieții mei. Cred că am un mic avantaj că, de fapt, am petrecut ceva timp, știți, cu el. Este un băiat drăguț și îmi place să văd că sunt pasionați de tenis, deci de sport. Cu siguranță, mama lui s-a bucurat întotdeauna de tenisul lor și asta e tot. Și sper că va mai spune același lucru și peste câțiva ani”, a spus Roger Feder, scrie hola.com.

Reamintim că mare campion elvețian a stat 310 săptămâni  ( aproape șase ani), pe primul loc în clasamentul ATP.