Evenimentul Zilei > Monden > Șocant! Vedetă de la Kanal D, bătută într-un club de noapte!
Șocant! Vedetă de la Kanal D, bătută într-un club de noapte!

Șocant! Vedetă de la Kanal D, bătută într-un club de noapte!

Viața de noapte a Capitalei continuă să fie la fel de agitată și palpitantă precum un thriller american.

Cam așa s-o fi simțit și una dintre cele mai frumoase femei din showbizul românesc. Rafaela, sexy-concurenta de la Exatlon, ar fi fost bătută măr într-un club de noapte din nordul Capitalei, scrie cancan.ro.

Rafaela Marcaș a făcut parte din echipa „Războinicilor”, dar asta n-a prea ajutat-o în clubul exclusivist de pe malul lacului Herăstrău. „Războinica” Rafaela a ieșit serios șifonată din „coliziunea” cu un „băiețaș” de bani gata. Conform martorilor, incidentul s-ar fi iscat din senin, în jurul orei 1 noaptea, când agresoul s-a năpustit asupra victimei. După un schimb de replici aprinse, tânărul ar fi început s-o lovească pe Rafaela. A urmărit-o și în parcare, unde aceasta s-a retras pentru a suna la Poliție, și a lovit-o și acolo.

„Totul s-a petrecut într-o fracțiune de secundă. A tras-o de păr și a lovit-o de câteva ori. Rafaela a început să țipe și a ieșit afară să sune la Poliție. Tânărul, care inițial a vrut să părăsească locația, s-a întors când a aflat intenția ei. Din câte am înțeles, afară a mai existat un conflict între ei. Acesta ar fi lovit-o și afară de câteva ori”, a declarat un martor.

De la „Exatlon” la „Puterea Dragostei

Cu un an în urmă, Rafaela a participat în emisiunea „Puterea Dragostei”, moderată de Andreea Mantea, sperând să își găsească jumătatea.

„Pentru o experienţă de neuitat şi pentru a-mi găsi partenereul de viaţă. Sunt o persoană complicată. Îmi doresc să aibă un caracter puternic şi să se comporte foarte frumos cu mine. Vreau să fie înţelegător. Sunt extraordinar de dificilă. Cred că mă voi înţelege bine cu colegele mele. Deşi sunt dificilă, nu sunt antisocială”, mărturisea Rafaela Marcaş la scurt timp după ce s-a înscris la „Puterea Dragostei”.