Justin Timberlake a fost arestat. Viciul de care artistul nu scapă

Justin Timberlake a fost arestat. Viciul de care artistul nu scapă Justin Timberlake. Sursa foto Arhiva EVZ

Justin Timberlake a fost arestat, luni seara, după ce ar fi condus în stare de ebrietate, a anunțat un purtător de cuvânt al poliției din Sag Harbor. Artistul urmează să se prezinte marţi la tribunal pentru a fi pus sub acuzare.

Se pregătea de turneu

Timberlake a fost prins de oamenii legii în Sag Harbor, o destinație populară de vară pentru celebrități, din Long Island. Cântărețul, în vârstă de 43 de ani, urma să înceapă un turneu global pentru promovarea celui de-al șaselea său album, „Everything I Thought It Was”.

justin timberlake

Justin Timberlake. Sursa foto Youtube

Cum a fost prins Justin Timberlake

„Justin ieșise să ia cina cu prietenii, iar o mașină de poliție era staționată chiar în fața restaurantului, așa cum se întâmplă de cele mai multe ori. Se uitau după oameni care pleacă după miezul nopții și ar putea fi băuți. Justin a plecat la 12:30 noaptea și a fost tras pe dreapta imediat. Nimeni nu a fost rănit și nu a existat nicio dramă”, a spus o persoană apropiată artistului.

Justin Timberlake

Timberlake. Sursa foto Youtube

Justin Timberlake a recunoscut că are probleme cu alcolul

Cântărețul a recunoscut că a apelat la ajutor de specialitate în trecut pentru consumul excesiv de alcool. Timberlake era programat să susțină două spectacole la Chicago în weekend, urmate de un spectacol în Madison Square Garden din New York, dar oamenii legii i-au dat planurile peste cap.

Ne puteți urmări și pe Google News

Câștigător de 10 ori la Premiile Grammy, Timberlake este cunoscut și pentru rolurile sale din filme, cum ar fi peliculele „The Social Network” (Rețeaua socială) și „Friends With Benefits” (Prieteni cu beneficii), potrivit BBC.Fost membru al popularei trupe NSYNC, Timberlake este actor, compozitor și unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din lume.

În ianuarie 2007, Timberlake a început o relație cu actrița Jessica Biel. Cei doi s-au logodit în munții din Montana în decembrie 2011. Aceștia s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012 în stațiunea Borgo Egnazia în Fasano, Italia. Timberlake a declarat că are tulburări obsesiv-compulsive (OCD) combinat cu Sindromul hiperkinetic cu deficit de atenție (ADHD).