Evenimentul ZileiActualitateJurnalistul Ovidiu Marincea, de la Realitatea, la SRI. Va fi consilier de comunicare al Directorului Eduard Hellvig

Jurnalistul Ovidiu Marincea, de la Realitatea, la SRI. Va fi consilier de comunicare al Directorului Eduard Hellvig

Jurnalistul Ovidiu Marincea, de la Realitatea, la SRI. Va fi consilier de comunicare al Directorului Eduard Hellvig
Din 17 august, jurnalistul Ovidiu Marincea este consilier de comunicare al Directorului SRI, Eduard Hellvig.

Ovidiu Marincea a părăsit, în urmă cu două săptămâni, televiunea la care lucra, precizând, printr-un mesaj pe Facebook că își ia „o vacanță lungă și de reflecție de la Realitatea TV” şi că doreşte să se apuce de noi proiecte și de a face „cu totul altceva”.

Potrivit unui comunicat al SRI, șeful SRI şi-a exprimat speranța că prezența jurnalistului „în cadrul Serviciului Român de Informații va constitui un avantaj în procesul de transparentizare și de deschidere a intituției către cetățeni.”

Ne puteți urmări și pe Google News

„Ovidiu Marincea este consilierul Directorului SRI începând cu data de 17 august 2015 și va coordona comunicarea publică a Serviciului. Jurnalistul are 36 de ani și o experiență de peste 10 ani în presa scrisă, online și televiziune, se arată în comunicat

„Îi urez bun venit domnului Marincea și consider că prezența lui în cadrul Serviciului Român de Informații va constitui un avantaj în procesul de transparentizare și de deschidere a intituției către cetățeni.

Este necesar ca SRI să se consolideze și în ceea ce privește procesul de comunicare, de aceea mă bucur că ni s-a alăturat și sunt convins că împreună vom face pași importanți în direcția profesionalizării comunicării publice a Serviciului ”, a transmis directorului SRI, Eduard Hellvig, în mesajul său de întâmpinare.

”Ca jurnalist am militat pentru comunicarea și deschiderea tuturor instituțiilor statului față de public, de aceea apreciez că adevărata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat să lucrez într-una dintre cele mai respectate instituții ale statului român", a declarat Ovidiu Marincea.


Accesează: