Evenimentul Zilei > Actualitate > Un jucător de la FC Viitorul e MAI BOGAT decât Gică Hagi
Un jucător de la FC Viitorul e MAI BOGAT decât Gică Hagi

Un jucător de la FC Viitorul e MAI BOGAT decât Gică Hagi

Potrivit noului Top 300 Capital, familia lui George Țucudean, atacantul lui FC Viitorul, are o avere mai mare decât cea a lui Gheorghe Hagi, patronul și antrenorul echipei constănțene.

Familia jucătorului în vârstă de 26 de ani abia și-a făcut intrarea în Top 300 Capital. Bunicul „vârfului” campioanei Ligii I, Gheorghe Cosma, este un afacerist de succes, producător de mobilă în Arad. Anul trecut, firma sa a avut o cifră de afaceri de 34 de milioane de euro, cu 6 milioane mai puțin decât în 2015, și un profit net de aproximativ de 1,3 milioane de euro. Țucudean și familia sa mai dețin și un centru comercial, Gemi Sport, tot în Arad. În Top 300 Capital 2017, familia atacantului se situează pe locul 268, cu o avere curpinsă între 23 și 25 de milioane de euro.

De partea cealaltă, Gheorghe Hagi, antrenorul și patronul lui George Țucudean, de la FC Viitorul, se află pe locul 277 în Topul celor mai bogați români. „Regele” are o avere estimată între 22 și 24 de milioane de euro, bani proveniți atât din fotbal, cât și din turism (Hotelul Yaki din Mamaia).

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: