Evenimentul ZileiMondenJohnny Depp a avut parte de o ”vizită” inedită. O aventură marca ”Pirații din Caraibe”

Johnny Depp a avut parte de o ”vizită” inedită. O aventură marca ”Pirații din Caraibe”

Johnny Depp a avut parte de o ”vizită” inedită. O aventură marca ”Pirații din Caraibe”
Locuința lui Johnny Depp a fost ”vizitată” de un om al străzii. Bărbatul a făcut duș în casa actorului și apoi și-a turnat să bea răcoritoare. În încercarea de a-l aresta, organele de poliție au spart ușa băii în care se afla.

Scandalurile în care a fost implicat în ultima vreme nu sunt de ajuns. Johnny Depp se află din nou în mijlocul unei controverse.

”Vizită” neașteptată la locuința lui Johnny Depp

Locuința lui Johnny Depp a fost invadată de un om al străzii. Intrusul și-a făcut duș în casa actorului și apoi și-a turnat să bea răcoritoare.

Johnny Depp s-a găsit cu locuința invadată. Poliția a fost chemată de un vecin al actorului. Vecinul a spus că a văzut intrusul în grădina de lângă piscina lui Johnny Depp. Bărbatul fără adăpost se strecura prin spatele casei.

Atunci când vecinul actorului l-a confruntat pe intrus, acesta a fugit sărind peste o poartă. Prin urmare, acesta a ajuns și mai aproape de casa vedetei, relatează retetesivedete .

Organele de poliție au spart ușa băii în care se afla intrusul

În puțin timp, echipa de securitate a lui Johnny Depp a făcut un al doilea apel către poliție. Security Team alerta că un intrus este în interiorul casei actorului. Atunci când autoritățile au sosit la fața locului, bărbatul a fost găsit în baie. Musafirul nepoftit făcea un duș, refuzând să iasă din casă.

În încercarea de a-l aresta, organele de poliție au spart ușa băii în care se afla. Intrusul ar fi intrat, de asemenea, în dulapul de băuturi al lui Johnny Depp și și-a preparat ceva de băut. Bărbatul a fost acuzat de vandalism grav, din cauza unei uși deteriorate în casă, relatează sursa citată menționând presa internațională.

Procesul lui Johnny Depp este unul dificil

Johnny Depp se află într-un proces destul de dificil. Avocații lui au cerut permisiunea de a face apel la o hotărâre a Înaltei Curți, conform căreia el a agresat-o pe fosta soție, Amber Heard, și i-a pus viața în pericol.

De asemenea,  Johnny Depp cere Curții de Apel să ordone rejudecarea cererii sale de calomnie împotriva The Sun. Ziarul britanic îl calificase pe actor drept „bătăuș de soție” într-un articol publicat în 2018.

După un proces de trei săptămâni în iulie anul trecut, domnul judecător Nicol a decis că Johnny Depp, în vârstă de 57 de ani, a atacat-o pe doamna Heard, în vârstă de 34 de ani în repetate rânduri și i-a pus viața în pericol. Judecătorul a constatat că o rubrică din aprilie 2018, care îl numea pe Johnny Depp „bătăuș de soție”, era „substanțial adevărată”.

Actorul susține că ”nu a primit un proces echitabil”

Actorul susține însă că „nu a primit un proces echitabil”. Depp a solicitat permisiunea de a face recurs împotriva hotărârii la Curțile Regale de Justiție din Londra, joi.

În timpul cererii, avocații săi au spus că afirmația lui Amber conform căreia ea i-a oferit un acord de divorț în valoare de 7 milioane de dolari (5,5 milioane de lire sterline) în scopuri caritabile a fost marcată drept o „minciună calculată și manipulatoare”. Johnny Depp așteaptă în continuare rezultatul cererii sale.


Accesează: