John Legend și Chrissy Teigen formează o familie îndrăgită peste tot în lume, despre care se discută adesea pe rețelele de socializare. Fanii îi numesc un exemplu model de familie. Cei doi au ținut comunitatea din mediul online la curent cu starea de sănătate a lui Chrissy și a bebelușului, anunțând cu durere în suflet știrile devastatoare. Doctorii au încercat din greu să salveze bebelușul, dar nu au reușit.

„Suntem șocați și simțim genul de durere profundă de care doar auziți, genul de durere pe care nu am mai simțit-o până acum. Nu am reușit niciodată să oprim sângerarea și să-i oferim bebelușului fluidele de care avea nevoie, în ciuda numeroaselor  transfuzii. Pur și simplu nu era suficient. Nu hotărâm niciodată numele bebelușilor noștri până în ultimul moment, după ce s-au născut. Asta chiar înainte de a părăsi spitalul.

Dar noi, dintr-un anumit motiv, începusem să-l numim pe acest micuț din burta mea Jack. Jack pentru noi. Jack a muncit atât de mult ca să facă parte din mica noastră familie și va fi, pentru totdeauna. Pentru al nostru Jack”, a scris Chrissy Teigen pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.