Vestea așteptată de milioane de copii: Când se va opri Fortnite pentru „Big Bang”

Vestea așteptată de milioane de copii: Când se va opri Fortnite pentru „Big Bang” Fortnite se pregătește de cel mai important eveniment al său. Sursa foto: Rokas Tenys | Dreamstime.com

Fortnite se apropie de unul dintre cele mai ample evenimente ale sale, în care universul său virtual va fi supus distrugerii.

Totuși, înainte de desfășurarea evenimentului Big Bang din Fortnite, cu Eminem în calitate de artist principal, va avea loc o perioadă de pauză programată pentru pregătirile următorului sezon.

Începe marele eveniment Big Bang în Fortnite

Evenimentul Big Bang în Fortnite va începe sâmbătă, 2 decembrie 2023, la ora 11.00. În plus, se va pune la dispoziție o sală de așteptare pentru jucători înainte de debutul evenimentului. Aceasta se va deschide cu 30 de minute înainte ca evenimentul să înceapă.

Modurile principale ale Fortnite vor fi indisponibile începând cu ora 9am PT / 12pm PT / 5pm ora Regatului Unit pe 2 decembrie.

Ne puteți urmări și pe Google News

La ora 10.30am PT / 1.30pm ET / 6.30pm ora Regatului Unit, serverele vor fi repornite. Astfel, li se va permite jucătorilor să acceseze sala de așteptare pentru Big Bang.

În aceste intervale de timp, vor fi disponibile modurile create de creatori. Inclusiv în timpul desfășurării evenimentului.

Jocul se va pregăti pentru următorul capitol

După desfășurarea evenimentului Big Bang, jocul se va pregăti pentru începutul următorului capitol.

Această schimbare presupune oprirea tuturor modurilor, inclusiv a celor create de creatori, care vor rămâne inactive pe durata evenimentului.

Actualizarea Fortnite v28.00 va demara la ora 8:30pm PT / 11:30pm ET pe 2 decembrie și la ora 4:30am în Regatul Unit pe 3 decembrie.

Nu există o încheiere oficială pentru perioada de întrerupere. Însă, aceasta durează în mod obișnuit câteva ore.

Un caracter Eminem va fi integrat în Fortnite Big Bang

Eminem a fost confirmat oficial pentru evenimentul Fortnite Big Bang, însă încă nu se cunoaște în ce mod va participa rapper-ul.

Se speculează că va exista un concert într-o formă sau alta. Cu toate acestea, conform informațiilor apărute, evenimentul nu se va limita doar la un concert Eminem.

Eminem

Eminem, caracter în Fortnite. Sursa foto: Twitter (X)

Eminem ar putea deschide calea pentru o serie de muzicieni și artiști celebri implicați într-un Mod Ritm Fortnite, eventual numit Fortnite Festival.

Conform opiniei Insider Gaming, există posibilitatea să vedem adăugate în joc piese de la artiști precum Lady Gaga, Linkin Park, Toto, Imagine Dragons și Alice Cooper în următorul sezon, potrivit radiotimes.com.