Evenimentul Zilei > International > JFK, ASASINAT DE?… INCREDIBIL, dar este ULTIMA TEORIE a conspiratiei. AR FI BOMBA secolului!
JFK, ASASINAT DE?… INCREDIBIL, dar este ULTIMA TEORIE a conspiratiei. AR FI BOMBA secolului!

JFK, ASASINAT DE?… INCREDIBIL, dar este ULTIMA TEORIE a conspiratiei. AR FI BOMBA secolului!

O teorie explozivă, pe care foarte puțini au luat-o în considerare până acum, susține că cel de-al 35-lea președinte american, JFK Kennedy, ar fi fost asasinat chiar de soția sa, Jackie.

După asasinarea misterioasă a lui Kennedy, 22 noiembrie 1963, au apărut o serie de teorii ale conspirației, printre care implicarea serviciilor secrete americane în uciderea sa, a KGB-ului rusesc sau chiar a președintelui cubanez Fidel Castro. Sunt puțini însă care s-au gândit că soția președintelui ar putea fi cea implicată în asasinat.
 
Deși în raportul oficial se spune că americanul Lee Harvey Oswald, bărbatul acuzat de uciderea lui JFK, ar fi tras trei focuri de armă în limuzina prezidențială, unii nu sunt de acord cu acest raport, susținând că este puțin probabil ca gloanțele lui Oswald, trase cu o armă de o viteză medie sau mică să fi provocat astfel de daune asupra craniului lui Kenedy.

Astfel, iese la iveală o nouă teorie, potrivit căreia, fostul președinte american a fost împușcat de la mică distanță, cel mai probabil de soția sa, care se afla lângă el, scrie Daily Mail.

Este ipoteza lansată de autorul James Fetzer, care susține că autorul asasinatului nu este în niciun caz Lee Oswald:
 
“Potrivit Raportului Warren, Lee Oswald a marcat două lovituri, aruncând trei focuri în șase secunde… Cu o armă de viteză medie sau mică, care nu ar fi putut cauza prejudiciul craniului președintelui”. Fetzer sugerează că Kennedy să fi fost împușcat, mai degrabă, de la o distanță apropiată, împușcat de persoana care stătea lângă el în mașină în acea zi.