Jeremy Clarkson rămâne pe micile ecrane. Cu se ocupă după The Grand Tour

Jeremy Clarkson rămâne pe micile ecrane. Cu se ocupă după The Grand Tour

După vestea tristă pentru pasionații domeniului auto, venită odată cu închiderea emisiunii The Grand Tour, Jeremy Clarkson își liniștește fanii. Acesta nu va renunța și la îndrăgitul proiect Clarkson's Farm.

Jeremy Clarkson a anunțat recent că va părăsi emisiunea The Grand Tour. Acesta și-a asigurat fanii că nu va abandona și producția Clarkson's Farm.

Jeremy Clarkson își păstrează emisiunea de agricultură

După anunțul legat de închiderea proiectului The Grand Tour, Jeremy Clarkson rămâne în atenția fanilor lui. Acesta va putea fi urmărit în continuare în cadrul proiectului Clarkson's Farm.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fanii lui Jeremy Clarkson și-au manifestat îngrijorarea vizavi de viitorul producției respective. Fostul prezentator i-a asigurat că va rămâne pe micul ecran cu emisiunea de agricultură.

Emisiunea ajunge acum la sezonul 4 și este așteptată de milioane de americani. Cu toate că Jeremy Clarkson filmează pentru sezonul 4 deja, sezonul trei nu a fost încă difuzat.

A făcut anunțul într-un mod inedit

Celebrul prezentator a ales să le dezvăluie fanilor că va continua proiectul Clarkson's Farm într-un mod aparte. Acesta a încercat să adune oile de la ferma pe care o deține în forma lV. Planul nu i-a reușit, cu toate că a încercat să ademenească oile cu hrană.

Astfel, Jeremy Clarkson a fost nevoit să le dezvăluie fanilor lui ce are de gând să facă în viitorul apropiat.

„ Încerc să spun patru... Voiam să scriu 'IV', adică patru, pentru a anunța că se pregătește cel de-al patrulea sezon al lui Clarkson's Farm," a explicat el.

Jeremy Clarkson rămâne pe micile ecrane. Cu se ocupă după The Grand Tour

Sursa foto: Instagram \ Jeremy Clarkson

Jeremy Clarkson nu mai prezintă emisiunea The Grand Tour

Îndrăgitul prezentator a confirmat recent că emisiunea adorată de fanii domeniului auto se va închide.

„E gata, am terminat-o. Am condus maşini în emisiuni TV din 1989, vreme de 34 de ani. Şi după anul viitor nu voi mai face asta.”, a declarat Jeremy Clarkson.

Urmăritorii se vor mai putea bucura de încă două episoade ale show-ului. Acestea au fost filmate în Mauritania şi Zimbabwe. Clarkson și colegii lui au fost inițial gazdele show-ului Top Gear. În urma unor tensiuni proiectul a fost închis, iar în 2016 a debutat The Grand Tour. Ambele emisiuni s-au bucurat de audiențe uriașe. Din acest motiv, fanii au fost șocați de primirea veștii legate de închiderea celui mai recent show.