Nimeni nu știe ce s-a întâmplat, ba mai mult, aceasta și-a îngrijorat fanii când a postat o poză în care apare tolănită într-un pat, înconjurată de perne și cu o pungă de gheață legată de frunte.

Din câte se pare, diva americană ar avea arcada spartă, însă nici accidentată nu renunță la antrenamentele sale de fitness. Practic, cântăreața rupe sala în două, indiferent că are 49 de ani.

Exact înaintea show-ului pe care l-a avut, miercuri, în Colorado, Jennifer Lopez a fost surprinsă în timp ce se îndrepta spre o sală de fitness din Los Angeles, purtând o pereche de colanți roz și un hanorac scurt, care îi punea în evidență abdomenul bine lucrat. Ochelarii supradimensionați ascundeau însă tăietura din dreptul ochiului.

 Mai târziu, în plin antrenament, cântăreața a schimbat hanoracul cu o bustieră sport. Doar începuse să transpire bine. „Bicepși, spate și funduleț”, a spus pe Instagram în timpul antrenamentului.

În ultima perioadă, J. Lo. a fost ocupată cu show-urile din cadrul turneului „It`s my Party”, care se va termina în data de 11 august 2019, la Sankt Petersburg.